promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt tűnt fel Dua Lipa Budapesten a Szigetes fellépése előtt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világsztárnak volt egy kis ideje, hogy körülnézzen a magyar fővárosban.

Két év kihagyás után ismét dübörög a Sziget fesztivál. Olyan előadók és- bandák lépnek majd színpadra, mint Dua Lipa, Calvin Harris, a Kings Of Leon, vagy az Arctic Monkeys csapata. Sokáig kérdéses volt, hogy Justin Bieber el tud-e jönni a Szigetre, miután egy betegség miatt le kellett mondania korábbi koncertjeit. Azonban már teljesen jól van, így július 31-én folytatódott a turnéja.

A világsztár amúgy augusztus 12-én pénteken áll színpadra a Szigeten, ahol valószínűleg garantált lesz a teltház, Dua Lipa pedig már cikkünk írásakor is éppen a közönséget szórakoztatja a nyitónapon a Nagyszínpad sztárfellépőjeként.

A jegyár persze igen borsos, mint mindig, de ezt a Sziget rengeteg menő előadóval és programmal meg is hálálja. Kádár Tamás, a Sziget főszervezője el is mondta, hogy Sziget-költségvetés nagyjából megegyezik a legutóbbi, 2019-es Sziget vonatkozó büdzséjével, de hát a fellépők árai is emelkedtek.

A legtöbb elővételes bérletet az Egyesült Királyságból, Hollandiából, Franciaországból, Németországból és Olaszországból vásárolták a magyarországi fesztiválra.

Dua Lipa neve néhány előadóhoz hasonlóan a 2020-as programban is ott volt, de ugyebár ezt a koronavírus-járvány miatt le kellett fújni. Az énekesnő iszonyatosan jól érezte magát a 2018-as Szigetes fellépésén, így nem volt kérdés, hogy valamikor vissza fog térni.

„80 ezer ember lüktetett velem együtt a Szigeten… Alig hittem el, amikor kiléptem a színpadra! Életem egyik legjobb pillanata volt”

- írta anno a világsztár.

Az énekesnőnek volt egy kis ideje a mostani koncert előtt körülnézni Budapesten, így a szemfüles rajongók a budai várnál szúrhatták ki. A 24 óráig elérhető Instagram-történetében posztolt erről, de a fotót már feltöltötték az egyik csoportba is, amit ide kattintva tudtok megnézni.

[[vid1]]  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás