promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka felesége gyakorlatilag felismerhetetlen – Mindenki le fog döbbenni ezen a fotón
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majka és Majoros Hajnalka egy igazi agykikapcsolós randevún voltak.

Nem olyan rég Majoros Péter bizony felkerült Magyarország csúcsára, legalábbis a legértékesebb celeb listán. Sebestyén Balázs sokáig fej-fej mellett haladt Majkával az első helyért, de most csak az ezüstérem jutott neki. A tavalyi győztest sajtóemlítésekkel, címlapszereplésekkel és az online metrikával előzte meg az ózdi rapper a Forbes listáján.

Majkát persze lehet gyűlölni vagy imádni, de annyi biztos, hogy rengeteget dolgozik. Valószínűleg hamarosan már ő is úgy lesz vele, hogy visszavesz kicsit a tempóból.

A bulvármédia az utóbbi időben Majka és Curtis szakmai szakítása miatt volt hangos, ami már másodjára történik meg, viszont jelenleg úgy néz ki ez valóban végleges. Ide kattintva meg is lehet nézni, hogy előbbi mit üzent azoknak, akik emiatt kritizálják.

Majkának persze van elég dolga, hogy ne ragadjon le ezen. A koncertjeire elkapkodják a jegyeket, a tévében rengeteg nagynézettségű műsort vezet, és közben a magánéletét is muszáj ápolgatnia, hogy minden rendben menjen a családjával.

Majka és felesége, Majoros Hajnalka több mint tíz éve alkotnak egy párt, és az esküvő óta gyakorlatilag a fellegekben járnak. A sztárpár két gyönyörű gyereket nevel, azonban a család és a munka mellett figyelnek arra, hogy egymással is tudjanak kettesben lenni.

Most egy igazi retró randevúra esett a választásuk, mivel moziba mentek együtt, és megnézték a legújabb Brad Pitt filmet, A gyilkos járatot. Erről mi is írtunk kritikát, amit ide kattintva tudtok elolvasni.

Ha nem Majkával van, akkor valószínűleg biztosan elmentetek volna Majoros Hajnalka mellett. Az ózdi rapper felesége egy deka sminket nem tett fel. Persze ő így természetesen is elképesztően gyönyörű, sőt, tényleg jól áll neki.

Jó látni, hogy a rengeteg feladat mellett ki tudnak kapcsolódni kettesben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás