promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Molnár Gusztáv elhagyja az országot, ez áll a döntés hátterében
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Molnár Gusztáv nagy elhatározásra jutott, majd nyilvánosan kért segítséget.

Az utóbbi hónapokban rengeteg megdöbbentő dolgot olvashattunk a Drága örökösök sztárjáról, Molnár Gusztávról, hiszen még a Nyerő párosban való szereplése előtt kiderült, hogy állítólag bántalmazta az előző házasságából származó gyermekét, majd nyilvánosan is bevallotta, hogy alkoholfüggő, illetve depressziós. Felesége, Fazekas Vivi próbálta mindenben támogatni őt, de végül úgy döntött, hogy elhagyja a színészt.

Elvileg az állt Fazekas Vivi döntése mögött, hogy pikáns beszélgetéseket talált Molnár Gusztáv üzenetei között, ezt a megaláztatást pedig már nem tudta elviselni. A híresség megdöbbenten fogadta a válás hírét, most pedig úgy tűnik, hogy ennek hatására komoly elhatározást tett, ugyanis külföldre akar költözni, hogy át tudja gondolni az életét, és rálépjen a gyógyulás rögös útjára.

„Mostanában nem feltétlenül jó dolgokat lehet olvasni az életemmel kapcsolatban. Viszont mindenkinek jár egy második esély. Úgy döntöttem, hogy megpróbálom külföldön rendezni az életemet egy ideig. Alapvetően Németországra gondoltam. Dolgozni szeretnék, és átgondolni a dolgaimat. Nem szeretnék örökre elmenni. Szeretnék valami munkát találni, abban kérem a segítségeteket, hogy esetleg van-e valakinek valamilyen tippje, vagy tapasztalat ezzel kapcsolatban. Előre is köszönöm a segítségeket. Nem érdemes feladni, minden ember egy csoda, nekem is el kell hinni hogy én is az vagyok. Dolgozom rajta”

– írta a közösségi oldalán Molnár Gusztáv, aki a követői segítségét kérte.

A kommentek többsége nagyon támogató volt, viszont akadtak olyanok is, akik az aggodalmukat fejezték ki a színészért, hiszen tapasztalatból tudják, hogy a külföldre költözés nagyon meg tudja viselni a lelket, főleg egyedül, ez pedig nem biztos, hogy jót tenne most Molnár Gusztávnak – de persze volt, aki szerint remek ötlet a környezetváltozás, szóval még kérdéses, hogy fog elsülni a dolog.

Itt lehet megtekinteni Molnár Gusztáv posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás