promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tiszta apja: így néz ki Jim Carrey ritkán látható, egyetlen lánya
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jim Carrey lánya már 34 éves, és nagyon hasonlít az édesapjára.

Egész határozottan kijelenthetjük, hogy Jim Carrey a magyarok egyik kedvenc komikusa, hiszen olyan örökzöld komédiákat köszönhetünk neki, mint például az Ace Ventura, A Maszk vagy a Dumb és Dumber. Az utóbbi évtizedekben könnyesre nevettük magunkat a gumiarcán és az őrülten szórakoztató alakításain, ezért is olyan szomorú, hogy minden bizonnyal hamarosan visszavonul a világsztár:

Jim Carrey nem egy olyan színész, akinek az összes mozdulatát követi a média, így csak ritkán kaphatunk betekintést a magánéletébe. Annyit biztosan lehet tudni róla, hogy egyetlen gyermeke van, Jane Erin Carrey, aki 1987. szeptember 6-án született, vagyis jelenleg 34 éves – édesanyja pedig nem más, mint Jim Carrey első felesége, Melissa Womer, akitől 1995-ben vált el a komikus.

Jane Erin Carrey jó kapcsolatot ápol az édesapjával, többször is együtt dolgoztak, legutóbb például a 2020-ban véget ért Most nevess! című sorozat volt erre példa. Rengeteg közös jótékonysági eseményen vettek részt, ráadásul a lány rendkívül tehetséges énekesnő, akinek saját zenekara is van: The Jane Carrey Band – még az American Idol című tehetségkutató műsorban is elindult 2012-ben, de nem ért el komoly eredményt.

Jane Erin Carrey-nek van egy gyermeke, így neki köszönhetően Jim Carrey már nagypapaként is tevékenykedhet, ami biztos, hogy egészen különleges élmény lehet számára.

Jane és Jim Carrey nagyon hasonlítanak egymásra, de aki nem hiszi ezt el, az nézze meg az alábbi képeket róluk, hogy lássa, valóban így van:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás