Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Magyarország legszebb nője intim fotókon mutatta meg formás idomait

Magyarország legszebb nője intim fotókon mutatta meg formás idomait

Színes

Magyarország legszebb nője intim fotókon mutatta meg formás idomait

Színes

Promotions 06:06

Forró fotókon Magyarország legszebb nője.

A 23 éves Perger Patríciát választották Magyarország legszebb nőjének az idei Magyarok Világszépe versenyen. A modell 15 évesen kezdett el ebben a szakmában tevékenykedni, Ázsia számos pontján járt már, és a klasszikus európai modell utak sem maradtak ki az életéből.

A fiatal nő nem titkolja, hogy nagy családot szeretne, kislányokat szeretne szülni, és már nagyon vágyik a szerelemre. Patrícia még nem találta meg a Nagy Ő-t, egészen mostanáig nem volt ideje a magánéletére, de most úgy érzi, készen állna egy párkapcsolatra. Magyarország legszebb nője azt tervezi, hogy a modellkedés után elvégzi az egyetemet, hiszen nagyon érdekli őt a sportoktatás.

Perger Patrícia évek óta folyamatosan tölt fel különféle fotókat a közösségi oldalára. Mivel nyár közepén vagyunk, ezért mi most a bikinis fotóiból válogattunk össze néhányat, amelyek között vannak olyanok is, amelyek már az intim képek határát súrolják. A Magyarok Világszépe verseny idei győztese le se tagadhatná, hogy évek óta modellkedik, hiszen az Instagram-oldalán található fotókból csak úgy árad a profizmus és a rutin.

Perger Patrícia, vagyis hazánk legszebbjének megválasztott nőjének forró, bikinis képeiből alább láthattok válogatást.

Borítókép: Hírnavigátor