promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka a formás melleivel próbálja elérni, hogy csatlakozzunk hozzá
Borítókép:  youtube.com/Szeretlek Magyarország.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rubint Réka bikiniben ajánlott a magyarok figyelmébe valamit, ami sokaknak jól jöhet.

Jelenleg is tart a Schobert család egetrengető botránya, ugyanis létezik egy Facebook csoport, amit valakik csak azért hoztak létre, hogy őket szidják és alázzák, Schobert Norbinak pedig elege lett ebből: elhatározta, hogy felveszi a kesztyűt, és kideríti, hogy ki áll emögött. Még Béres Alexandra neve is felmerült a nagy port kavaró esettel kapcsolatban, Schobert Norbinak pedig ezzel kapcsolatban is volt pár kemény szava:

Minden bizonnyal Rubint Rékát is rettenetesen bántja, hogy őt, a szeretett férjét és a gyermekeiket is gusztustalan beszólások érik ebben a csoportban, de egyelőre még nem ment bele annyira a témába, mint Schobert Norbi.

Rubint Réka valószínűleg most a családjára, illetve a munkára koncentrál, hiszen folyamatosan járja az országot és a közösségi oldalán is kiemelten aktív: a minap például megosztott egy reklámbejegyzést, ráadásul elég figyelemfelkeltő módon.

Rubint Réka egy tévéműsorokkal teli applikációt népszerűsített az oldalán, de nem úgy, ahogy mások tennék: a legtöbben minden bizonnyal megmutatnák, ahogy a kanapén ülnek és a televízió helyett mobilról, vagy laptopról tévéznek, de a fitneszedző ezzel szemben inkább bikinire vetkőzött, és a feszes, kidolgozott testét megvillantva árulta el, hogy ő már regisztrált – vagyis a lehető legjobban próbálta kimondatlanul rávenni az embereket arra, hogy csatlakozzanak hozzá.

Ezzel csupán az a gond, hogy a rajongói valószínűleg nem az applikációra fognak figyelni, hanem inkább a méretes melleire – de nem baj, mert a követők így is, úgy is jól járnak, hiszen a dögös képnek mindenki örült.

Itt lehet megnézni Rubint Réka szexi posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás