promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi megmutatta a valódi arcát, az emberek szinte sokkot kaptak
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi olyan dolgot vállalt be, amire nem mindenki lenne képes a magyar sztárok közül.

Tóth Gabi egy rendkívül tehetséges énekesnő, de az utóbbi hónapokban nem a dalai, hanem a botrányai miatt hangos a sajtó, hiszen sokaknak nem tetszik, hogy „hirtelen” stílust váltott, és szinte „ősmagyarnak öltözött, keresztény anyatigrisként” kezdett el tevékenykedni. A híresség szerint mindig is közel álltak hozzá a népzenei motívumok, illetve a vallás, ezért nem érti, miért akadtak ki rá ennyire az emberek – a rosszakaróit persze nem érdekli Tóth Gabi magyarázkodása, azóta is folyamatosan kapja a támadásokat.

Tóth Gabinak persze rengeteg rajongója is van, akik hűségesen kitartanak mellette még a legnehezebb időszakban is. Az énekesnő pedig inkább a pozitív dolgokra koncentrál, hiszen nem szeretné beengedni a lelkébe a rosszindulatú, helyenként gusztustalan beszólásokat.

Nemrég ismét hatalmas támogatásban részesült a követőitől Tóth Gabi, aki egy igazán bátor dolgot tett, ugyanis megmutatta magát smink nélkül a közösségi oldalán.

„Azt gondolnánk, hogy milyen uncsi téma már ez a #nomakeup story.. miközben mai napig kapom én is a leveleket, hogy »peeeersze, mert csak full sminkben mered magad kitenni már« és társai… annyira túl vagyok már ezen.. miért ne merném megmutatni? De nagyon szeretek sminkelni és elvarázsol , hogy az arcunkból mennyi mindent lehet apró trükkökkel kihozni! Anyaként pedig sokkal jobban szeretek sminkelni , mivel a hétköznapokban nem ez a legfontosabb Hannika mellett.. szóval mindenki azt tegyen ki, amit akar, azt és annyit mutasson meg amennyire készen áll és ne csesztessük egymást ebben a kemény időszakban, amikor van elég feszkó … én még mindig hiszek az emberekben, szeretem a szépet, jó látni a szép lányokat, mert belőlem nem vált ki semmi rosszat más szépsége, harmóniája! Kifejezetten jól esik nekem látni a harmonikus és boldog embereket! Semmilyen gombot nem kapcsol be bennem negatív értelemben, ha látok egy nálam jóval fittebb, szebb embert.. értékelem az adottságaimat és hálás vagyok minden hibámért , ami a testemen van.. megdolgoztam értük. én nagyjából minden embert szépnek látok, akiben tükröződik a jóság, a szeretet..”

– írta Tóth Gabi a poszthoz.

A híresség valódi arca sokakat meglepett, de a kommentek alapján összességében úgy gondolják a követői, hogy ő természetesen is nagyon szép, így szinte mindegy, hogy sminkeli magát, vagy sem. Nem sokan merték volna bevállalni azt, amit most Tóth Gabi megtett, így mindenképp jár neki az elismerés, akár kedveljük őt, akár nem.

Itt lehet megnézni Tóth Gabi sminkes, és smink nélküli képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás