promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rizikós fétise van egy lánynak, akit teljesen felhúz az óvszer nélküli szex
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy gondolja, hogy minimális esélye van a teherbe esésre – de téved.

A legtöbb férfi talán örülne annak a problémának, amellyel nemrég egy srác fordult tanácsért a Slate nevű oldal szakértőjéhez. A gondját az jelenti, hogy a barátnője fogamzásgátló tabletta vagy gumióvszer nélkül hajlandó csak szexelni, ami kétségkívül intim, de azért rengeteg rizikót is rejt magában.

A lány merészsége azért is meglepő, mivel még csupán két hónapja randizik a pasijával. Mivel nem szed tablettát, a barátja számára evidensnek tűnt, hogy a biztonságukról neki kell gondoskodnia. Vett tehát egy rakás óvszert, és az első alkalommal annak rendje és módja szerint magára is öltött egyet.

Aktus közben a barátnője azonban arra kérte, hogy vegye le, és úgy fejezzék be a szeretkezést. Ezt a fiú nem találta jó ötletnek, mivel azonban kívül ment el, végül nem lett probléma a dologból.

Egészen addig, amíg a lány menstruációja késlekedni nem kezdett, mert akkor pár napig mindketten frászban voltak. Megúszták a dolgot, de ezután a srác már egyáltalán nem tartotta jó ötletnek az utolsó pillanatban való kiugrás módszerét.

A barátnője kevésbé tűnt aggodalmaskodónak, sőt amikor éppen „piros betűs ünnepet” tartott, akkor azt mondta a pasijának, hogy nyugodtan fejezze be benne a dolgot. Úgy hitte, hogy ebben az esetben zéró a megtermékenyülés esélye, pedig ez nem így van, a menstruáció ideje alatt is teherbe lehet esni.

A fiú végül azért fordult tanácsadóhoz, mert úgy érzi, hogy a lány be akarja palizni őt. Azzal az ürüggyel, hogy utálja a kondomot, a tablettának pedig a hormonális hatásától fél, valójában szánt szándékkal teherbe akar esni az apaságra még nem készen álló fiútól.

A szakértő természetesen a weben keresztül is megerősítette, hogy a nők nemcsak havonta egyetlen napon eshetnek teherbe, hanem ez lényegében bármikor megtörténhet. Lehet ugyan számolgatni, igazodni a hölgy ciklusához, ám ez nem életbiztosítás, nem ad 100 százalékos védelmet.

A tanácsadó szerint a védekezés nélküli szex egyfajta fétise lehet a lánynak. Meg kell tehát vele beszélni, hogy a fiú meddig hajlandó ebben követni. A trágár beszéd, esetleg az aktus végén az óvszer levétele és a lány testére ürítése talán elég lehet ennek a piszkos fantáziának a kielégítésére, és nem sodorják feleslegesen bajba magukat miatta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás