Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.huEzen az oldalon felnőtt tartalom található!

Ha azt szeretnéd, hogy a számítógépedről kiskorú ne férhessen hozzá efféle tartalmakhoz, használj szűrőprogramot!


Elmúltál már 18 éves?

Nem
Rizikós fétise van egy lánynak, akit teljesen felhúz az óvszer nélküli szex

Rizikós fétise van egy lánynak, akit teljesen felhúz az óvszer nélküli szex

Színes

Rizikós fétise van egy lánynak, akit teljesen felhúz az óvszer nélküli szex

Színes

Promotions 09:09

Úgy gondolja, hogy minimális esélye van a teherbe esésre – de téved.

A legtöbb férfi talán örülne annak a problémának, amellyel nemrég egy srác fordult tanácsért a Slate nevű oldal szakértőjéhez. A gondját az jelenti, hogy a barátnője fogamzásgátló tabletta vagy gumióvszer nélkül hajlandó csak szexelni, ami kétségkívül intim, de azért rengeteg rizikót is rejt magában.

A lány merészsége azért is meglepő, mivel még csupán két hónapja randizik a pasijával. Mivel nem szed tablettát, a barátja számára evidensnek tűnt, hogy a biztonságukról neki kell gondoskodnia. Vett tehát egy rakás óvszert, és az első alkalommal annak rendje és módja szerint magára is öltött egyet.

Aktus közben a barátnője azonban arra kérte, hogy vegye le, és úgy fejezzék be a szeretkezést. Ezt a fiú nem találta jó ötletnek, mivel azonban kívül ment el, végül nem lett probléma a dologból.

Egészen addig, amíg a lány menstruációja késlekedni nem kezdett, mert akkor pár napig mindketten frászban voltak. Megúszták a dolgot, de ezután a srác már egyáltalán nem tartotta jó ötletnek az utolsó pillanatban való kiugrás módszerét.

A barátnője kevésbé tűnt aggodalmaskodónak, sőt amikor éppen „piros betűs ünnepet” tartott, akkor azt mondta a pasijának, hogy nyugodtan fejezze be benne a dolgot. Úgy hitte, hogy ebben az esetben zéró a megtermékenyülés esélye, pedig ez nem így van, a menstruáció ideje alatt is teherbe lehet esni.

A fiú végül azért fordult tanácsadóhoz, mert úgy érzi, hogy a lány be akarja palizni őt. Azzal az ürüggyel, hogy utálja a kondomot, a tablettának pedig a hormonális hatásától fél, valójában szánt szándékkal teherbe akar esni az apaságra még nem készen álló fiútól.

A szakértő természetesen a weben keresztül is megerősítette, hogy a nők nemcsak havonta egyetlen napon eshetnek teherbe, hanem ez lényegében bármikor megtörténhet. Lehet ugyan számolgatni, igazodni a hölgy ciklusához, ám ez nem életbiztosítás, nem ad 100 százalékos védelmet.

A tanácsadó szerint a védekezés nélküli szex egyfajta fétise lehet a lánynak. Meg kell tehát vele beszélni, hogy a fiú meddig hajlandó ebben követni. A trágár beszéd, esetleg az aktus végén az óvszer levétele és a lány testére ürítése talán elég lehet ennek a piszkos fantáziának a kielégítésére, és nem sodorják feleslegesen bajba magukat miatta.

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria