promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Totál felismerhetetlen? Így néz ki 41 évesen a csúcsbombázó Cristina Aguilera, akibe 20 évvel ezelőtt fél Magyarország szerelemes volt
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Milliók imádták egykor az énekesnőt itthon is, aki manapság is nagyon sikeres.

Cristina Aguilera a 2000-es évek elején az egyik legjobban felkapott énkesnő volt, olyan nevek mellett, mint Britney Spears vagy éppen Rihanna. Magyarországon is milliók rajongtak érte, és nem volt olyan nap a rádióban, hogy ne hallhattuk volna legalább egyszer az egyik slágerét, vagy éppen slágergyanús szerzeményét. A karrierje a kilencvenes évek elején indult, és sokáig még a Disney Channel-en is lehetett őt látni a The New Mickey Mouse Club című műsorban.

Sőt, ő készítette a Mulan című rajzfilm betétdalát is.

Az évek alatt számtalan elismerést zsebelt be az énekesnő, talán csak elég annyit is megjegyzni az elképesztő díjesőből, hogy bizony hatszor hódította el a Grammy-díjat a munkásságával. Cristinának amúgy nagyon izgalmas gyermekkora volt, szinte bejárta a fél világot, hiszen édesanyja egy szimfonikus zenekarban volt zongoraművész. Talán meglepő lesz, de első számát is Japánban adta ki még a kilencvenes években.

Majd következett az első nagy dobás, és rögtön a Grammy-díj.

Az első számát amúgy Keizo Nakanishivel adta ki, a szám címe pedig az volt, hogy All I Wanna Do. Az énekesnő a mai napig aktív, és ugyan nagyon sokat változott az évtizedek alatt (több plasztikai műtétje is volt), most is úgy ragyog, mint korábban. Közösségi oldalaira  most is publikál heti rendszerességgel képeket.

[[cikk1]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás