promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Győző elhagyja Beát, új feleséget talált magának
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gáspár Győző megkérte egy másik nő kezét, Beát pedig átengedte egy 30 éves férfinak.

Gáspár Győző és Bea asszony 1993-ban házasodtak össze, és ebben a közel 30 évben nagyon sokmindent éltek át együtt. A híres házaspár most Kasza Tibi műsorában, a Pénzt vagy éveket-ben tették próbára magukat; vadidegen emberek életkorát próbálták meg helyesen megtippelni.

Az rövid idő alatt kiderült, hogy ez a játék Győzőnek sokkal jobban megy, mint Beának, ugyanis a showman többször is telitalálatot tudott volna lőni, ha felesége nem beszéli le őt. Győzike akaraterejének köszönhetően viszont kétszer sikerült telibe trafálniuk, először egy 30 éves férfi életkorát fejtették meg jól, majd a döntő első fordulójában mondták be a helyes megfejtést. Győző és Bea majdnem 5 millió forinttal távoztak a TV2 stúdiójából, aminek egy részét jótékony célra, az egyik kutyamenhelynek fogják felajánlani.

Győző és Bea játéka kétségkívül a Pénzt vagy éveket idei évadának egyik legkülönlegesebb adása volt. Számítani lehetett rá, hogy a házaspár nagyon sok emléketes pillanattal fogja megörvendeztetni a nézőket, de arra senki sem számított, hogy mind a ketten új párt találnak maguknak a játék során. Mint kiderült, Győzőék régóta alkalmaztak egy Gyöngyi nevű apácát, aki bejárónőként dolgozott a Gáspár-családnál. A házaspár elmondása szerint a nő gyakran bámulta az alsónadrágban fel-alá mászkáló Győzikét. Úgy tűnik, az apáca szimpatizált munkaadójával, és ez kölcsönösen igaz. Győző az adásban hozta fel Beának, hogy vegyék be harmadiknak Gyöngyit, és éljenek hárman. Azonban az egyik elvesztett forduló után Győző elhatározta, hogy otthagyja feleségét, és a kamerák előtt kérte meg egykori bejárónőjük kezét.

A szürreális jelenetet az alábbi videóban nézhetitek meg:

Persze Bea sem távozott volna egyedül, ha Győző komolyan gondolta volna, amit mondott. Az egyik körben egy fiatal férfi életkorát kellett kitalálni, és Győző azt mondta Beának, ha tényleg 30 éves lesz a vendég, akkor hazaviheti magával. A házaspár helyesen tippelte meg a vendég életkorát, ezért Bea számára is ott volt a lehetőség, hogy új párt találjon magának.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás