promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő hasonlóság! Megmutatta ritkán látható testvérét a magyar luxusfeleség
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csősz Bogi testvére, Botond igencsak kellemes a szemnek, nem csoda hát, ha a luxusfeleség megmutatta követőinek.

„Igazából most történt meg a válás. Ez megtörtént, nagyon friss a dolog még"

- nyilatkozta a luxusfeleség Bochkor Gábor reggeli műsorában. Sokszor próbálkoztak megmenteni a házasságukat, azonban ezek reménytelennek bizonyultak. Végül pár hónapnyi különélés után véget kellett vessenek a frigynek.  

A volt feleség állítja, kettejüké különleges és nagy szerelem volt, azonban tovább kellett lépnie. Mivel a válás gyorsan történt, Bogi milliókat bukott, ám úgy tűnik, ezt nem bánja. Sikerült ex férjével barátilag megegyeznie, továbbra is jó kapcsolatot ápolnak egymással. Az üzletasszonynak nem volt sok elvárása az anyagiakat illetően, így gyorsan lerendezték a válás ezen részét. Bogi kiemelte, ha minden csak a javakról szólna, vele maradt volna, ennek ellenére ő sok mindenről lemondott.

A sztárpár közös útjának 12 év házasság után lett vége. Bármennyire könnyedén zajlott a válás, lelkileg ez mindig megterhelő, a végső döntést nagyon nehezen sikerült meghozniuk. Úgy gondolják, mindkettejüknek így lesz a legjobb. Burak Talu egyébként, a világ egyik leggazdagabb embere, vagyonát 700 milliárd forintra becsülik. 

Bogit azonban nem akármilyen férfiak boldogítják. A médiában ritkán szereplő öccsével ebédelt a luxusfeleség, akit talán innentől egyre többet láthatunk a modell közösségi oldalán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás