promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt vacsorázott Budapesten Tom Holland gyönyörű párja – a rajongók le is csaptak rá
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azt mondták Zendaya körül nem volt nagy a felhajtás, de néhány szemfüles rajongó rá tudta venni egy fotóra.

A Dűne második részének forgatása miatt tényleg igazi világsztárok árasztják el Budapestet. A Blikk is arról számolt be, hogy Zendaya például már megérkezett a magyar fővárosba. Olyan hírességekkel találkozhatunk majd még, mint Austin Butler, Timothée Chalamet, vagy Javier Bardem.

 [[cikk1]]

A Dűne második részéhez Olaszországban is vettek fel jelenteket, a stáb ezután költözött át Budapestre. Ezt ismét Dennis Villeneuve rendezi, aki íróként is részt vesz az alkotásban. Volt, aki már feltűnt, mert a filmben játszó Rebecca Ferguson például egyenesen a Budapest Pride-ról posztolt. Ha ez nem lenne elég, állítólag Johnny Depp is Budapesten forgat egy francia filmet.

Az Emmy-díjas Zendaya teljesen titokban érkezett meg Magyarországra, de az első útja mégis egy olasz étterembe vezetett – az nem derült ki, hogy melyikbe.

Egy Magyarországon tartózkodó külföldi rajongó szerint egyáltalán nem volt a hollywoodi híresség körül nagy felhajtás, nem látta, hogy megrohamozták volna a rajongók, de akadtak azért olyan szerencsések, akik már készíthettek vele közös fotót.

Úgy néz ki Zendaya nem fogja elutasítani azokat, akik fotózkodnának vele, de azért ettől függetlenül voltak vele testőrök, ha esetleg valaki kellemetlenül rá akarna akaszkodni.

A Dűne 2. a jelenlegi tervek szerint 2023. november 17-én kerül a mozikba. Még nem említettük, de szerepet kapott benne Christopher Walken is, akit nem lenne nehéz kiszúrni, ha feltűnne Budapesten.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás