promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lékai-Kiss Ramóna megmutatta a többmilliós csodajárgányát - Ettől le fog esni az állad
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztóan szép autója van Lékai-Kiss Ramónának.

Lékai-Kiss Ramóna már a legendás Barátok közt című sorozatban is kitűnt a tömegből, jelenleg pedig a TV2 műsorvezetőjeként bizonyítja tehetségét a különböző sikerprodukciókban. Az utóbbi években az ország egyik legnépszerűbb televíziós személyisége lett a híresség, akiért nemcsak a professzionalizmusa, hanem a szépsége miatt is rajonganak az emberek – nem csoda, hogy nemrég szinte felrobbant az internet a dögös fotójától:

Az is bizonyítja Lékai-Kiss Ramóna népszerűségét, hogy már több mint 408 ezer követője van Instagramon, így ő a platform egyik legnagyobb magyar sztárja. Ennek tudatában nem meglepő, hogy hirdetések is bőven vannak a profilján: a minap például a Hyundai nagyköveteként megmutatta a csodaszép autóját, amitől természetesen sokaknak leesett az álluk, hiszen nem akármilyen verdáról van szó.

A poszt alapján Lékai-Kiss Ramóna jelenleg egy hybrid Hyundai Tucsonnal járja az országot, ennek a modellnek pedig az egyik kereskedő honlapján található adatok szerint akár 14,3-17,6 millió forint is lehet az ára, vagyis nem éppen egy olcsó járműről van szó – de a műsorvezető képeiből kiderül, hogy valóban szuper ez az autó, így biztos, hogy nagyon szereti, hiszen ő is „csodajárgányként” hivatkozott rá.

Az eddigi visszajelzések alapján az emberek örülnek annak, hogy Lékai-Kiss Ramóna ilyen szép autóval közlekedik, ez a reakció pedig kifejezetten meglepő, főleg úgy, hogy ilyenkor általában a rosszindulatú, irigy kommentek szoktak megjelenni először.

Itt lehet megtekinteni Lékai-Kiss Ramóna kocsiját:

Nemrég amúgy Majka is megmutatta az új kocsiját, de az övé egy kicsit drágább:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás