promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen felvétel került ki Istenes Lászlóról, most rajta nevet a fél ország
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Istenes László akkorát bakizott élő adásban, hogy az már kellemetlen.

A Mokka műsorvezetői ezen a héten nem a TV2 megszokott stúdiójából, hanem a Balaton mellől jelentkeztek be, ugyanis a reggeli műsor stábja kitelepült Tihanyba, hogy egy pár napig festői, mesés környezetben köszöntsék a tévénézőket.

Iszak Eszter, Orosz Barbara, Pachmann Péter, és Istenes László a pénteki adás végén már a Balaton vizén hajókázva összegezték ezt a pár napot. Istenes László szerint kimaxolták ezt a hetet, jókat ettek, jókat ittak, Iszak Esztert pedig férjhez adták.

„Ilyen szép vakációnk még nem volt, tehát még nem házasítottunk senkit”

- mondta Istenes Bence édesapja, majd Iszak Eszter hozzátette, hogy annak ellenére, hogy a Mokkával töltötte a nászútját, jól érezte magát a Balatonnál.

Ezek után Eszter, Barbara, és László belevetették magukat a magyar tengerbe, egyedül Pachmann Péter maradt ki ebből a buliból.

Egy több órás élő adást levezényelni nem könnyű feladat, még a legtapasztaltabb műsorvezetőket is alaposan megdolgoztathatja, és bizony nem ritkaság, hogy még a legjobbak is bakiznak olykor-olykor. A tihanyi kitelepülés utolsó napján Istenes László bakizott egy akkorát, hogy az már kicsit kellemetlen. Ugyanis a stáb a Pannonhalmi Főapátságban is forgatott, amit 996-ban alapítottak, majd ezer évvel később, 1996 decemberében mind a Főapátságot, mind a környezetét a világörökség részévé nyilvánították.

Ez a két dátum kavarta meg Istenes Lászlót, aki a riport felkonferálása közben rosszul mondta a Főapátság alapításának évét.

„...a Pannonhalmi Apátság, amit 1996-ban alapítottak, és egyébként ott található az ország legrégebbi iskolája is, Szent István fia, Imre herceg is itt tanult”

- ennél a pontnál Istenes László valószínűleg rájött, hogy mekkorát bakizott, hiszen nem adhatna otthont az ország legrégebbi iskolájának a Pannonhalmi Főapátság, ha csak 26 éve alapították; arról nem beszélve, hogy 1996-ban már sem Szent István, sem pedig Imre herceg nem élt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás