promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
G.w.M olyat mondott, hogy még Schobert Norbi is meglepődött
Borítókép:  youtube.com/Lakatos Levente (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

G.w.M is reagált a nagy Schobert-botrányra.

Nemrég egy orkán erejével csapott le az országra a hír, hogy Schobert Norbi hadat üzent azoknak, akik évek óta egy külön ezzel a céllal létrehozott Facebook csoportban szidják őt, illetve a családját, ráadásul egészen gusztustalan módon, kamuprofilok mögé bújva. Még Dér Heni is megszólalt a nagy port kavaró üggyel kapcsolatban, és kiállt a fitneszguru mellett, hiszen sosem lehet tudni, hogy ki lesz a rosszindulatú online trollok következő áldozata:

Most Kulcsár Edina szerelme, G.w.M is megosztotta a véleményét ezzel kapcsolatban Ábrahám Róbert műsorában, ahol egészen meglepő kijelentéseket tett. A rapper azt mondta, hogy Schobert Norbinak igaza van, és ő ugyan nem szereti a szabályokat, de tényleg az lenne a jó megoldás, ha az ilyen negatív kommentelők vállalnák az arcukat, és úgy mondanák el az őszinte véleményüket – mivel az úgy jóval korrektebb lenne, mint álprofilok mögül beszólogatni.

G.w.M szavaira még maga Schobert Norbi is reagált a közösségi oldalán:

„Köszi G.w.M! Ez nagyon meglepett! Bár személyesen nem ismerlek, de köszönöm!”

Úgy tűnik, hogy nem várt helyekről érkeznek Schobert Norbi oldalára a szövetségesek, de ez ebben az esetben érthető, mivel szinte mindenki tudja, hogy milyen érzés online támadások áldozata lenni. G.w.M is rengeteg durva beszólást kapott, mikor összejött Kulcsár Edinával, de ő rendet tett a saját oldalán, és a maga kendőzetlenül őszinte stílusában vágott vissza a kellemetlenkedő alakoknak.

Itt lehet megnézni egy részletet Ábrahám Róbert műsorából, amiben G.w.M a Schobert-botrányról beszélt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás