promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
G.w.M olyat mondott, hogy még Schobert Norbi is meglepődött

G.w.M olyat mondott, hogy még Schobert Norbi is meglepődött

Színes

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

G.w.M is reagált a nagy Schobert-botrányra.

Nemrég egy orkán erejével csapott le az országra a hír, hogy Schobert Norbi hadat üzent azoknak, akik évek óta egy külön ezzel a céllal létrehozott Facebook csoportban szidják őt, illetve a családját, ráadásul egészen gusztustalan módon, kamuprofilok mögé bújva. Még Dér Heni is megszólalt a nagy port kavaró üggyel kapcsolatban, és kiállt a fitneszguru mellett, hiszen sosem lehet tudni, hogy ki lesz a rosszindulatú online trollok következő áldozata:

Most Kulcsár Edina szerelme, G.w.M is megosztotta a véleményét ezzel kapcsolatban Ábrahám Róbert műsorában, ahol egészen meglepő kijelentéseket tett. A rapper azt mondta, hogy Schobert Norbinak igaza van, és ő ugyan nem szereti a szabályokat, de tényleg az lenne a jó megoldás, ha az ilyen negatív kommentelők vállalnák az arcukat, és úgy mondanák el az őszinte véleményüket – mivel az úgy jóval korrektebb lenne, mint álprofilok mögül beszólogatni.

G.w.M szavaira még maga Schobert Norbi is reagált a közösségi oldalán:

„Köszi G.w.M! Ez nagyon meglepett! Bár személyesen nem ismerlek, de köszönöm!”

Úgy tűnik, hogy nem várt helyekről érkeznek Schobert Norbi oldalára a szövetségesek, de ez ebben az esetben érthető, mivel szinte mindenki tudja, hogy milyen érzés online támadások áldozata lenni. G.w.M is rengeteg durva beszólást kapott, mikor összejött Kulcsár Edinával, de ő rendet tett a saját oldalán, és a maga kendőzetlenül őszinte stílusában vágott vissza a kellemetlenkedő alakoknak.

Itt lehet megnézni egy részletet Ábrahám Róbert műsorából, amiben G.w.M a Schobert-botrányról beszélt:

Borítókép:  youtube.com/Lakatos Levente (screenshot)

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás