promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Botrány a Buckingham-palotánál: II. Erzsébet testőrének közbe kellett lépnie
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

II. Erzsébet testőre még időben avatkozott közbe.

II. Erzsébet és a Buckingham-palota őreinek nap, mint nap szótlanul és mozdulatlanul kell tűniük, hogy turisták ezrei fotózkodnak velük, de vannak, akik mindenáron meg akarják nevettetni őket, hogy aztán elmondhassák magukról, hogy ők voltak azok, akik miatt megmozdult a palota egyik őre.

Persze vannak olyan dolgok, amiket egyáltalán nem lehet megtenni a királynő testőreivel, és bizony akadnak olyan esetek, amikor már ők sem tűrik szó nélkül mindazt, amit egyes turisták megengednek maguknak. Most éppen egy hölgy tapasztalta meg saját bőrén, hogy nem érdemes ujjat húzni II. Erzsébet lovas őreivel, és nem szabad túlfeszíteni a határokat.

Történt ugyanis a Buckingham-palota előtt, hogy egy turista nő közös fotót akart csinálni a lovas testőrrel, azonban nem volt elég neki az, hogy egyszerűen odaállt a ló mellé, muszáj volt megérintenie az állatot, majd ezek után a gyeplőt is megragadta.

„Álljon el a királynő őre elől és ne nyúljon a gyeplőhöz!”

- ordított rá a nőre a lovas testőr.

Az alábbi felvételen jól látszik, hogy a gyanútlan nő úgy megijedt a kiabáló testőrtől, hogy félre is ugrott. Az esetről a nő mostohafia, Ethan tett közzé egy videót a TikTok-on. Úgy tűnik, a család nem érti, mi rosszat tettek, ugyanis a fiú szavaiból ítélve még ők vannak felháborodva azon, hogy az őr rájuk mert ordítani.

„Soha többé nem megyünk vissza Londonba ezután az incidens után”

@phigs_ We Will Never Return To London After This Incident #queensguard #london #england #fypシ original sound - Ethan

A Honey nevű oldal egyik szakértője szerint komoly okai vannak annak, hogy a turisták miért nem érhetnek az őrök lovaihoz.

„Úgy gondolom, hogy a nőt az őr a saját biztonságával kapcsolatos aggodalma miatt dorgálta meg ennyire, ha ugyanis egy idegen közelít a lóhoz, az megijesztheti az állatot. Ha pedig a ló megijed akkor sérüléseket okozhat több embernek is”

- fogalmazott a szakértő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás