promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: G.w.M kitálalt, a fél országot meglepte a nyilatkozatával – Tényleg igaz, amit állít?
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

G.w.M véget vetett a pletykáknak, és elárulta, valójában milyen viszonyban vannak most Csutival.

Az év eddigi egyik legnagyobb botránya volt, mikor januárban kiderült, hogy Kulcsár Edina több év után elválik Csutitól, ráadásul összejött a híres magyar rapperrel, G.w.M-mel. Csutin érezni lehetett, hogy érthető módon bizonyos szinten haragszik G.w.M-re, hiszen az ő karjaiban találta meg a boldogságot a szerelme, de az előadó eddig nem igazán nyilatkozott ezzel kapcsolatban – inkább élvezi a közös életét az egykori szépségkirálynővel, akivel nemrég Görögországba is kiruccantak kettesben:

Aki ismeri G.w.M-et, az tudja, hogy ő mindig kegyetlen őszinteséggel beszél, és egyáltalán nem fél beleállni emberekbe/témákba, ha úgy érzi, hogy muszáj megszólalnia. Éppen ezért volt olyan meglepő, hogy Csutiról szinte egy szót se mondott eddig – de most megtörte ezzel kapcsolatban a csendet, és mindenkinek elárulta Ábrahám Róbert műsorában, hogy jelenleg milyen a viszonyuk Kulcsár Edina exével.

„Én erről soha nem nyilatkoztam. Ebből nagyon kimaradtam. Az, hogy erről kijött bármilyen cikk, nem az én művem volt. Teljesen elszigeteltem magam és ezt tartom továbbra is, viszont azt ki tudom neked jelenteni – és akkor most itt nyilatkozom –, hogy egészséges, jó viszony van köztem és Csuti között. Nincsenek ellentétek, normalizálódtak a dolgaink”

mondta G.w.M.

Amikor Csuti szerepelt az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban, akkor érezhetően még volt benne tüske G.w.M-mel kapcsolatban, de úgy tűnik, hogy az idő elrendezte a dolgokat, és már elfogadta, hogy Kulcsár Edinának új szerelme van.

G.w.M biztos, hogy sokakat megnyugtatott a Csutival kapcsolatos kijelentéseivel, hiszen rengetegen arra számítottak, hogy esetleg összebalhéznak majd valamikor, de szerencsére ezek alapján összességében jó kapcsolatot ápolnak – a Toi Toi vécés szexbotrányáról ismert Azahriah-val viszont már nem ilyen kellemes a viszonya a rappernek, ugyanis elég kemény szavakkal illette a fiatal előadót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás