Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Lebukott Zámbó Krisztián: ismét összejött Zsuzsikával?

Lebukott Zámbó Krisztián: ismét összejött Zsuzsikával?

Színes

Lebukott Zámbó Krisztián: ismét összejött Zsuzsikával?

Színes

BB 20:20

A pár többször véget vetett már kapcsolatának, de úgy néz ki, nem tudnak egymás nélkül élni.

Zámbó Jimmy fia, Krisztián és volt menyasszonya, Takács Zsuzsika 11 éve alkottak egy párt, amikor idén nyáron szakítottak. A hír nyár elején érkezett, akkor azt nyilatkozták, nincs rá esély, hogy újra összejöjjenek. 

Krisztián arról vallott, hogy teljesen normális körülmények között váltak szét útjaik. Nincs köztük harag, nem is veszekedtek, egyszerűen csak nem egyeztek nézeteik a jövőjükkel kapcsolatban. Kapcsolatuk sokszor került megpróbáltatások elé, ám az élet mindig azt igazolta: egymásnak vannak teremtve. 2015-ben közel fél évig voltak külön, majd 2018-ban az egész nyarat egymás nélkül töltötték. 2019 azonban nagy mérföldkő volt az életükben: Krisztián végre megkérte Zsuzsika kezét.

2022 januárjában még a közös gyermek kérdése is komolyan motoszkált az énekes fejében, természetesen a parádés esküvő megtartása mellett, azonban úgy néz ki, mégis más terveik voltak. Vagy mégsem? Vasárnap Krisztián friss fotót posztolt közösségi oldalára, amin Zsuzsikával mosolyognak, és szemmel láthatóan élvezik egymás társaságát.

A rajongók mondhatni nem igazán tudták komolyan venni a szakítást, többen reménykedtek az újrakezdésben. Ahogy az a kommentekben is olvasható, nagyon örülnek, ha ez az, aminek látszik. Kétség nélkül az ő párosukat együtt szeretik a legjobban. 

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria