promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Som-Balogh Edina úgy összenyomta a melleit, hogy egy bolha is megfulladna közöttük
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Som-Balogh Edina bikiniben mutatta meg a tökéletes testét, miközben gigantikus dekoltázst villantott.

Som-Balogh Edina 2003-ban megnyerte a Miss Hungary szépségversenyt, majd egy évvel később megkapta Nádor Kinga szerepét a legendás Barátok közt című sorozatban, így az egész ország megismerhette és megszerethette őt, hiszen nemcsak a tehetségével, hanem a lehengerlő szépségével is maradandót alkotott az RTL Klub képernyőjén – nem csoda, hogy sokak szerint ő az egyik legszexibb magyar színésznő.

A híresség 2012-ben házasodott össze a Barátok közt zenei producerével, Som Krisztiánnal, akivel most is láthatóan nagyon szeretik egymást és két közös gyermeket nevelnek nagy boldogságban.

Som-Balogh Edina szerencsére a rajongóiról sem feledkezik meg, hiszen egész aktív a több mint 83 ezer követővel rendelkező Instagram oldalán, ahová néha még dögös, bikinis képeket is feltesz magáról a hódolói legnagyobb örömére – most is így tett, cserébe pedig több ezer kedvelést kapott.

Aprócska fürdőruhára vetkőzött a szépséges Som-Balogh Edina, majd csábító mosollyal az arcán összenyomta a formás melleit, és megengedte, hogy bárki közéjük kukkantson egy lopott pillantással – a kíváncsiskodókat pedig egy nagy-nagy dekoltázs várta a tűzforró felvételen, ami egyáltalán nem meglepő módon rengeteg dicsérő kommentet hozott a konyhára a színésznőnek.

A 38 éves Som-Balogh Edina bomba formában van, és még mindig olyan ellenállhatatlanul nőies, mint annak idején a Barátok köztben, amikor a fél ország szerelmes volt belé – szóval szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy a híresség még most is vadító képekkel ajándékoz meg minket, hiszen valóban ő az egyik legcsodásabb nő Magyarországon.

Íme Som-Balogh Edina mellösszenyomós fotója:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás