promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Keanu Reeves élete végéig együtt tudna dolgozni egy színésszel, de nem fogod kitalálni, hogy ki az
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Keanu Reevesnek is van valaki, aki olyan, mint Dwayne Johnsonnak Kevin Hart.

Július 28-án kerül bemutatásra a DC Szuperállatok ligája című animációs film, amiben most kivételesen a szuperhősök háziállatai lesznek a főszereplők. Superman és Batman kutyusainak Dwayne Johnson és Kevin Hart kölcsönzik a hangjukat az eredeti verzióban, ez pedig már a sokadik alkalom, hogy egy alkotásban szerepelnek – de ez semmi, ugyanis Batman hangja nem más, mint sokak kedvence, Keanu Reeves.

Természetesen Keanu Reeves is beszállt a mese népszerűsítésébe, egy interjún pedig megkérdezték tőle, hogy számára is létezik-e olyan színésztárs, akivel el tudja képzelni, hogy olyan sűrűn dolgozik együtt, mint ahogy Dwayne Johnson szokott Kevin Harttal – a Mátrix-széria sztárja pedig egy őszinte, de kifejezetten meglepő választ adott, hiszen szinte biztos, hogy alig van olyan ember, aki erre a személyre tippelt volna.

„Alex Winter. Csináljunk még Bill és Tedet!”

mondta Keanu Reeves.

Úgy tűnik, hogy Keanu Reeves nemcsak a filmvásznon, hanem a való életben is jó kapcsolatot ápol Alex Winterrel, akivel három Bill és Ted filmben is együtt szerepeltek, legutóbb 2020-ban. A régi rajongók számára ez biztos, hogy szívmelengető érzés, hiszen ők egy kifejezetten ikonikus páros, még úgy is, hogy Alex Winter végül nem lett akkora gigasztár, mint Keanu Reeves.

Ilyen volt Keanu Reeves és Alex Winter a legutóbbi Bill és Ted filmben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás