promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Anett küzd a kórházban – megható képet osztott meg a követőivel
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Béres Anettet még biztosan nem engedik haza jó ideig a kórházból.

Borzasztóan indult a nyár közepe VV Anett számára, aki még mindig azért küzd a kórházban, hogy felépüljön. Az elején nagyon rossz állapotban volt, mivel az orvosok még azt se engedték, hogy mozogjon. Ez nem is csoda, mivel állítólag életmentő műtéten, vagy éppen műtéteken esett át.

Akkor fél Magyarországot megdöbbentette, hogy egy magyar híresség meztelenül, súlyos sérülésekkel került elő. Szinte rögtön kiderült, hogy Való Világ egykori szereplőjéről, VV Anettről van szó.

A celebet megtaláló férfi azonnal értesítette a mentőket, akik ezután kórházba szállították a nagyon súlyos sérüléseket szerző Anettet. A Siklósi Rendőrkapitányság közben kábítószer birtoklása miatt nyomoz, egyelőre ismeretlen tettes ellen.

A Blikk már azt is igyekezett kinyomozni, hogy a szeánszot egy siklósi sámánasszony tarthatta.

Az egykori valóságshow-sztár Ayahuascát fogyasztott, ami erős hallucinációkat tud okozni – ezért is tűnhetett el a híresség, mivel bepánikolt a hatásától. Az eseményen részt vett Sáfrány Emese is, de ő azonnal tisztázta magát. Mondta, hogy nem fogyasztott drogot, nem ő szervezte az eseményt, és leszögezte, hogy a rendőrség dolga kideríteni mi történt Anettel az eltűnése után.

 [[cikk2]]

Béres Anett csütörtökön adott magáról először életjelet egy hosszú Instagram-posztban, és elképzelhető, hogy már a rendőrség is tudott vele beszélni. Abban persze továbbra is nagy a titkolózás, hogy milyen állapotban van jelenleg. Annyit tudunk, hogy a pécsi kórházban ápolják, és mindig megerősíti, hogy jó kezekben van.

Most egy igazán megható posztot tett ki, amiben megmutatja, hogy a kutyusa, Giovvani már nagyon várja haza. VV Anett csak pozitív üzeneteket kap.

„Mindenki elbukik az élete során, többször is. De ha ezt felismeri és feláll az már siker. Jobbulást!”

- írta az egyik kommentelő.

Azt nem tudni, hogy a híresség mikor mehet haza, de az biztos, hogy még hosszú lesz a felépülése.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás