promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka levetkőzött, letérdelt, majd meglepő dolgot tett
Borítókép:  youtube.com/M2 Petőfi TV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rubint Réka egy egészen meghökkentő bikinis fotóval jelentkezett.

Minden bizonnyal Schobert Norbi szeretett feleségének, Rubint Rékának van ebben az országban a legkidolgozottabb teste, de még ez sem gátolja meg a rosszakaróit abban, hogy egészen gusztustalan megjegyzéseket tegyenek a megjelenésére. A dögös fitneszedző szerencsére már szinte immunis a rosszindulatú beszólásokra, ráadásul minden egyes ilyen kommentre három dicséret is jut, szóval rengetegen rajonganak érte.

Rubint Réka elképesztően elfoglalt életet él, ugyanis folyamatosan tartja az edzéseket az ország különböző pontjain, közben intézi az üzleti ügyeit, szerepelni jár és még a családjával is törődik, hiszen számítanak rá a gyermekei és a férje. Néha napján még egy kis pihenésre is jut ideje, de úgy tűnik, hogy ő akkor is aktív, ugyanis most megosztott egy fotót, ami egyszerre volt meglepő és hihetetlenül szexi is.

A rajongói/hódolói legnagyobb örömére Rubint Réka egy falatnyi bikinire vetkőzött, letérdelt, majd hatalmas mosollyal az arcán elkezdett ablakot pucolni – ezzel is bizonyítva, hogy ő nemcsak csábító, hanem házias is, vagyis egy szóval: tökéletes.

Schobert Norbi biztosan tudja, hogy mennyire szerencsés Rubint Rékával, akivel kívülről úgy tűnik, hogy tényleg nagyon boldogok együtt, és mindig tudják, hogy mi kell a másiknak ahhoz, hogy jó kedve legyen.

Az eddigi visszajelzések alapján a követők nagyon hálásak Rubint Rékának a vadító felvételekért, hiszen a kedvelői számára szinte mindig ünnepnapnak számít, ha a híresség lengén öltözik fel, és megvillantja a csodás testét a világnak.

Itt lehet megnézni Rubint Réka forró posztját, amiben elárulta, hogy amikor pihenhetne, ő akkor sem bír magával:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás