promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Ki van a p*ncid” – Tóth Andi bugyi nélkül pózolt a rajongóinak
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi nem húzott bugyit, megvillantotta, mi van a lába között.

Tóth Andinak ugyan rengeteg rajongója van, és folyamatosan teltházas koncerteket ad szerte az országban, de még többen vannak, akik rendre beszólnak neki a közösségi oldalain. Persze Andi eddig sem hagyta magát, többször is bebizonyította már, hogy nem gyáva visszavágni a negatívkodóknak. Most is ezt tette az egyik Insta Story-jában.

„Gebe vagyok? Ne b*ssz...tavaly meg dagadt voltam. Wow! Te meg ronda vagy!”

- fogalmazott a videójában az énekesnő, akit ezek után sem fog érdekelni mások véleménye, hiszen tökéletesen meg van elégedve magával.

Tóth Andi nagyon szereti mutogatni magát a közösségi oldalán, és ugyanekkora büszkeséggel pakolja tele az Instagram-oldalát azzal a zöld Mustanggal, amit szponzorautóként kapott. Most éppen egy ilyen fotó miatt indult el a lavina, ugyanis az egyik kommentelőnek feltűnt, hogy az énekesnő valószínűleg bugyi nélkül pózolt a kocsi motorháztetején, és a furcsa pózolása miatt teljesen belátni a lábai közé.

„Ki van a p*ncid”

- írta az egyik hozzászóló.

Minden bizonnyal Andinak is feltűnt, hogy valami nem stimmel a képen, de mindenképpen ki akarta posztolni, ezért inkább eltorzította a fotónak azt a részét, amit nem akart közszemlére tenni. Persze egyáltalán nem biztos, hogy ez tényleg így van, az sem kizárt, hogy Andi viselt bugyit a kép készültekor, csak még épphogy nem látszik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás