promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új vesét kapott Selena Gomez
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világsztár életében jelentős változások mentek végbe, amire büszkén tekinthet vissza így a harmincadik születésnapján.

Selena Marie Gomez, mexikói származású amerikai énekesnő, színésznő, producer és táncos. Justin Bieber és The Weeknd exbarátnőjét számos büszkeség érte már eddigi élete során, amire megéri visszatekinteni – főleg most, hogy július 22-én lett 30 éves.

Mielőtt énekesként tevékenykedni kezdett, egy tucat filmben/sorozatban találkozhattunk vele, ahol megcsillogtatta színészi tehetségét. Híresebb szerepei közé tartozik például a Ramona és Beezus - A kaland házhoz jön című film egyik főszerepe, helyet kapott a Barney és barátai című sorozatban, a Kémkölykök 3-D-Game Over-ben és ő volt Alex a Varázslók a Waverly helyből című Disney Channel sorozatban. 

Az első Top 10-es slágere a Billboard Hot 100 listáján a Come & Get It, ami 2013-ban hozta meg neki az áttörést ezen a téren.

Azóta is folyamatosan tevékenykedik, mint énekesnő, valamint a Gyilkos a házban (Only Murders in the Building) című sorozatban is szerepet kapott, aminek jelenleg is megy a második évada.

Ám ahogy ez mindenki életével kapcsolatban bizonyos, úgy neki is megvannak a maga keresztjei. 25 éves korában a szervezetét olyan mértékben megterhelte a lupus nevű betegség, hogy 2 hétig járt kemoterápiás kezelésre és az intenzív osztályra került, végül 2017 nyarán pedig vesetranszplantációs műtéten esett át.

A vesét Selena egyik barátnője, Francia Raisa ajánlotta fel, akinek az énekesnő azóta is rendkívül hálás.

A lupus egy autoimmun betegség, amelynek során a test immunrendszere tévedésből az egészséges testszöveteket támadja meg.

A népszerű énekesnő volt az első, akinek 100 milliós Instagram követőtábora gyűlt össze. Mivel bipoláris zavarral is diagnosztizálták, és sokszor küzdött pánikrohamokkal, jobban érthető, miért borult ki a grandiózus számtól. Noha azóta ez a szám megtriplázódott, továbbra is igyekszik minél kevesebbet foglalkozni a platformmal, hiszen a negatív kommentek túlságosan hatnak rá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás