promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka elképesztően izmos képet posztolt magáról, nem láthattad még így őt
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Felsőtestek rengetege.

Majkával pörög a nyár, és a közösségi oldalán is elképesztően izgalmas fotók jönnek folyamatosan. Korábban már érkezett egy fontos hír, miszerint a zenész a Yettel Stage berkein belül a Margaret Island és a Punnany Massif részvételével feltörekvő helyi együttest akrolnak fel. A platform célja az, hogy bemutassa Magyaroszágnak a tehetséges zenekarokat, azokat, amelyeket még csak kevesen ismernek. Ebben természetesen a digitális technika is a segítésükre lesz. 

A platform amúgy majd ingyenes koncertekkel indul Magyarország három pontján.

A KACAJ, a Pentin és a The Pontiac az a három zenekar, aki most bemutatkozik a nagy előadók mellett, így többek között Ózdon, Pécsett és a Balaton mellett is lesznek majd koncertek.

Majka az elmúlt héten egy nosztalgiabombát is felrobbantott az interenten, amikor egy nagyon régi retroképet posztolt, amelyen nemcsak ő szerepelt, hanem egy rakat olyan tárgy is, amely azonnal beindítja mindenkinél a nosztalgiát. A kép 20 éves, így pedig nagyon sokan ismerősként tekintenek a képen látható tárgyakra. A fotó IDE kattintva elérhető.

Majka most egy elképesztően menő fotóval lepte meg rajongóit, amelyen az is látható, hagy nagyon sokat változott az elmúlt hónapokban, és tényleg nagyon jó formában van:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás