promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szakított káros szenvedélyével a magyar énekes
Borítókép:  Csete Zsolt
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Komoly életmódváltásba kezdett a frontember.

A Dirty Slippers javában turnézik hazánkban; augusztusban többek között Békéscsabán, Visegrádon és Balatonföldváron is fellépnek. A koronavírus miatt az elmúlt két évben a zenekarnak is rengeteg koncertje maradt el, ezeket igyekeznek az idei évben maradéktalanul pótolni. A turnézás, a folyamatos utazás, és az éjszakázás pedig egy fontos változást eszközölt a frontember, Lobó-Szalóky Lázár életében, amelyről maga mesélt a Promotions-nek.

„Tulajdonképpen egyetem alatt kezdtem el aktívan dohányozni, hiszen benne voltam az éjszakában, és gyakran jártunk el az évfolyamtársaimmal bulizni és koncertekre. Soha nem próbáltam ki semmilyen drogot, erre büszke is vagyok egyébként, viszont a cigaretta gyakran előfordult a kezemben. A turnékon pedig nagyon nehéz volt nemet mondjak, ha megkínáltak, vagy ellenálljak a kísértésnek, hiszen számos kollégám, barátom is cigizett körülöttem mindig. Így én is eljutottam arra a pontra, amikor már napi közel egy doboz cigit szívtam és  nem voltam jól tőle természetesen. Borzasztó köhögő rohamaim lettek, néha már a színpadon is. Nagyon rossz érzés volt és ciki is számomra”

(Fotó: Csete Zsolt)

Lázár azt is elárulta, hogy gyakran csak pótcselekvésként és megszokásból nyúlt rá a cigarettára, de lassan három hónapja megváltozott a helyzet.

„Tavasz végén végül úgy döntöttem, nem kell ez már nekem, elfogyott a cigarettám és nem vettem többet. Azonnal megszűnt a köhögés és az első két hét után már nem is jut eszembe, hogy éveken át cigiztem. Azt hiszem, örök igazság, hogy mindig fejben dől el. Kirobbanó formában érzem magam a színpadon is, elkezdtem közben konditerembe is járni, hiszen a karantén időszak alatt felszedtem jó pár kilót, a következő feladatom pedig ezektől megszabadulni”

- fogalmazott Lobó-Szalóky Lázár.

A Dirty Slippers április közepén jelentkezett a Könnycseppek című videoklipjével, amely már több, mint 215 ezer megtekintésnél jár a Youtube-on.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás