promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lékai-Kiss Ramóna elfelejtett felvenni melltartót? - Az egész ország a szuperdögös képéről beszél
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lékai-Kiss Ramóna ruhája többet mutat, mint kéne.

A gyönyörű Lékai-Kiss Ramónát a legendás Barátok közt című sorozat Szentmihályi Zsófijaként ismerte meg az ország, az évek alatt pedig a magyar televíziózás egyik megkerülhetetlen alakja lett. Rengetegszer bizonyított már műsorvezetőként, hiszen mindig profi, korrekt munkát végez, így nem csak a szépségével követeli ki magának az emberek figyelmét – bár a Dancing with the Stars minden egyes adásában olyan elképesztően nézett ki, hogy szinte mindenki csak őt nézte.

Lékai-Kiss Ramóna népszerűségét az is jól mutatja, hogy már több mint 407 ezer követővel rendelkezik Instagramon, így nem meglepő, hogy különböző márkák, üzletek kérik meg őt, hogy reklámozzon egyes termékeket. A híresség most éppen egy olyan boltot népszerűsített, ahol szemüvegeket is lehet kapni, de a promóciós kép sokkal forróbb lett a kelleténél – de emiatt senki sem haragudott meg rá.

Nagyon úgy tűnik, hogy Lékai-Kiss Ramóna melltartó nélkül, egy pink blézerben pózolt, ráadásul a fénykép is pont olyan beállításban készült, hogy simán be lehet látni a ruhája alá – ezzel pedig olyan hőhullámot szabadított a követőire a műsorvezető, hogy még a Nap is megirigyelné, az biztos.

Aki eddig nem tudta, hogy az emberek pontosan mit is esznek Lékai-Kiss Ramónán, az most biztos, hogy megvilágosodik, hiszen a sztár nagyon-nagyon dögös, és még csak meg se kell erőltetnie magát ahhoz, hogy bárkit az ujja köré csavarjon – ez pedig minden bizonnyal azért van, mert csak úgy árad belőle az ellenállhatatlan nőiesség.

Itt lehet megnézni Lékai-Kiss Ramóna vadító képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás