promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Patkány újságírók!” - Curtis megint nyilvánosan akadt ki
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Curtis szerint ez nem a karrierje vége, hanem pont ellenkezőleg.

Úgy tűnik, hogy az utóbbi hetekben visszatért a régi, botrányos Curtis, hiszen a nyári fellépések közepette megint megdöbbentő hirtelenséggel szétváltak a zenésztársával, Majkával, ráadásul elég durva dolgokról pletykálnak azzal kapcsolatban, hogy valójában miért döntöttek így. Sőt, volt olyan alkalom is nemrég, hogy az egyik szervező lemondta Curtis fellépését a mostani történések miatt, szóval ezek alapján jelenleg nincs éppenséggel kellemes pozícióban a rapper.

Szerencsére az Instagramos posztjai alapján úgy látszik, hogy Curtis még a nagy port kavaró ügyek ellenére is egész jól érzi magát, egyedül jár fellépni és sok időt tölt szeretett kisfiával. Viszont most nagyon kiakadt a híresség, ugyanis egy nyilvános posztban kelt ki magából minden bizonnyal a rengeteg álhír miatt, amik szerint visszaesett, és ismét kábítószerezik – pedig állítólag egyáltalán nem erről van szó.

„»A semmiből jöttem, és nem szégyellek visszamenni oda.«

AMEDDIG EGY EMBER IS LESZ AKI HALLGATJA A DALAIMAT TOLNI FOGOM. És ez ellen senki nem tud tenni semmit! Se Lejárató kampány /Se a sok kamu / Se a patkány újságírók!  Ez a start nem a vég”

– írta Curtis a közösségi oldalán.

A rajongók megnyugodhatnak, hiszen Curtist nem állítják meg a nehézségek, folytatja tovább a zenei karrierjét és megpróbál felülkerekedni ezen a megterhelő időszakon. Most nagy valószínűséggel úgy érzi, hogy szinte minden oldalról támadják őt, de ezt egyszer már átélte, így szinte biztos, hogy most is győztesként fog kijönni ebből a szituációból – már csak az a kérdés, hogy esetleg újra összejönnek-e Majkával, hiszen ők ketten együtt a legjobbak.

Itt lehet megnézni Curtis posztját egy rajongói tetoválással:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás