promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vérfagyasztó: halálközeli élményben volt része a Mestercukrász nyertesének
Borítókép:  RTL Klub (via life.hu)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem elég, hogy fegyvert szegeztek a fejéhez, még is ki rabolták a Konyhafőnök győztesét.

Rábai Roxi, a Mestercukrász 2022-es évadának győztese Magyarországon kívül más vidéket is a hazájának tekint. Mindössze 10 éves volt, amikor a családjával együtt Dél-Amerikába, azon belül is Venezuelába költözött. 

Szép emlékei vannak ugyan a kint töltött időről, azonban 5 évvel ezelőtt a hazaköltözés mellett kellett, hogy döntsön. Visszatért Magyarországra, mivel egyre több összetűzés érte.

"Annyira rossz volt kint a politikai helyzet és az egészségügy, hogy úgy gondolta a családom, az lenne a legjobb, ha hazajönnének. Én még maradtam pár évet, mert ott volt a párom, a házunk és a cégünk is. Végül öt évvel ezelőtt a közbiztonság miatt döntöttem úgy, hogy én is jövök. Többször kiraboltak fényes nappal, sehova sem tudtam egyedül elmenni, és ha tudtam, hogy metróval fogok közlekedni, direkt úgy öltöztem, hogy ne legyek figyelemfelkeltő"

- nyilatkozta Roxi.

Ki gondolná, hogy a nívós cukrász verseny győztese önmagát trenírozva tanulta ki álomszakmáját. Miután 3 évig tanult egy gasztro főiskolán, és elvégzett egy pék képzést, a hazaérkezését követően már útjára is indult, hogy autodidakta módon eltanulja a mesterséget.

Az életének egy másik része azonban közel sem ilyen fényes. Korábbi párjával, akivel 17 évig éltek együtt, fegyveres támadás érte őket. Miután betörtek közös otthonukba, fegyvert fogtak a halántékukhoz. A rémisztő esetet követően a Mestercukrász első helyezettje erősen elgondolkozott a továbbiakról.

Kapcsolatuk kezdetekor a cukrász 19, míg párja 25 éves volt, fiatalon találtak egymásra. Rábai Roxi érthető módon döntött a hazaköltözés mellett, a férfi azonban korántsem tudta ezt a helyén kezelni. Az elején még működött a távkapcsolat, utána viszont kapcsolatuknak vége lett, mintha egyik pillanatról a másikra elvágták volna.

"Nem értettem az egészet, hiszen olyan szép és boldog életünk volt. Aztán láttam az interneten egy videót, amelyben egy férfi a saját nárcisztikus személyiségzavaráról beszél, és arról, hogyan játszott az áldozatával, történetesen a párjával. Döbbenetes volt, egy az egyben leképezte a kapcsolatunkat"

- mondta Rábai Roxi.

Roxi azóta önfejlesztésbe kezdett, nem csoda hát, hogy 15 kilótól megszabadult. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás