promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina összejött Curtisszel?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mi van Kulcsár Edina és Curtis között?

Kulcsár Edina már hónapok óta él boldog párkapcsolatban új szerelmével, G.w.M-el, igaz szerelmüket többek között azok a közös fotók is bizonyítják, amelyeket a rapper és az egykori szépségkirálynő a közösségi oldalaikra posztol ki.

Edina és párja nemrég Görögországban pihentek, és erről az álomnyaralásról is több bejegyzés született az Instagramon. G.w.M szerelme bikinis képpel is megörvendeztette a követőit, ám ezzel a poszttal Edina egy újfajta fürdőruha-divatot is elindíthatott, mert eddig nem valószínű, hogy olyan nőt láttunk volna a strandon vagy a vízparton, aki hálót viselt volna a bikini felett.

De szemmel láthatóan nem is ez érdekelte az embereket, a kommentszekcióban mindenki Edina alakját és külsejét dicsérte, de volt valaki, aki úgy fogalmazott, hogy

„amióta Curtisszel vagy együtt, azóta ragyogsz Edina”.

A hölgy kommentjére szinte rögtön záporoztak a kioktató válaszok, hogy az újpesti rappert összetévesztette G.w.M-el, de volt olyan is, aki szerint a hozzászóló előrelátja a jövőt, és már előre gratulált Edina és Curtis kapcsolatához. Bár Kulcsár Edina is biztosan látta ezt a kommentet, egyelőre nem reagált rá semmit, de nem is tüntette el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás