promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Az összes zárt osztályt megjártam” – Megdöbbentő vallomás Gáspár Győzőtől
Borítókép:  Profimédia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Borderline szindrómában szenved a valóságshow-k sztárja.

A Győzike show sztárja elmondása szerint súlyos mentális problémákkal küzd, aminek most már pontot szeretne tenni a végére. Önként, saját és családja egészségét előtérbe helyezve 6 hét múlva újra bevonul a zárt osztályra.

Gáspár Győző a Palikék világa by Manna című műsor vendége volt, ahol kendőzetlenül mesélt nehézkes hétköznapjairól. A showman szerint a nemrég elhunyt Berki Krisztián is hasonló gondokkal küzdhetett, viszont hozzá későn érkezett a segítség. Győzike, egy hasonló tragédiát elkerülve kendőzetlenül felvállalja problémáját, és nyíltan beszél róla.

„Igen, beszélek róla, muszáj erről beszélni, Berki Krisztián után muszáj ezeket kimondani, mert Krisztián nem merte senkinek kimondani ezeket."

– nyilatkozta Győző.

A döbbenetes vallomás szinte letaglózta Palik Lacit és munkatársait. Gáspár Bea férje azonban szentül hiszi, ha kibeszélheti magából az „indulatokat", a gondolatokat, már megindult a gyógyulás útján. Laciék szerint tagadhatatlan, hogy ezzel rengeteg embernek segített.

Győző borderline-szindrómában szenved, ami családját is megviseli. Bea elmondása szerint a probléma gyökere Győzike gyerekkorából eredhet. Szerencsés helyzetben van azonban, mivel családja szereti és támogatja az ország egyik legszórakoztatóbb televíziós személyiségét. Kisebbik lánya, Virág most érettségizett, és jelentkezett is az egyetemre pszichológusnak.

„Elmentünk két olyan egyetem előtt, ahol direkt mutatta nekem, hogy pszichológus. És akkor kérdezem tőle, hogy: Virág, miért ennek jelentkeztél? És egy szóval azt mondta, hogy: Apa azért, mert én leszek az, aki meggyógyítalak."

– nyilatkozta Gáspár Győző.

Gáspár Beának különösen nehezek azok a napok, amikor együtt dolgoznak, azonban 29 év házasság után szerencsére érzik egymás határait. A család és Győző is együttesen reméli, hogy a 6 hét múlva esedékes elszigeteltség jót fog tenni a celebnek, és minél inkább elősegíti annak gyógyulását.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás