promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Rella bevállalta: félpucéran pózolt, mindenkit letaglózott az intim képe
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rubint Rella élete eddigi legdögösebb fotóját osztotta meg.

Rubint Rella számára igazán mozgalmas és izgalmas volt az utóbbi pár hét, hiszen sok-sok együtt töltött év után nemrég végre összeházasodott a focistaként ismert szerelmével, Novothny Somával, aztán sikerült eljutnia a meseszép Ciprusra is, majd a férjével megvették az első közös lakásukat is Budapesten, ahol állítólag már a plusz szobán is gondolkodnak a gyermekvállalás miatt – szóval kifejezetten szépen alakul a fiatal fitneszedző élete.

Aki követi Rubint Rellát Instagramon, az már megfigyelhette, hogy az elmúlt hónapokban mennyire durván kidolgozott lett a híresség teste, hiszen talán még sosem volt ilyen bomba formában. Rengeteg munkája van ebben, ugyanis felfoghatatlan mennyiségű türelem, kitartás és fegyelem kell ahhoz, hogy valaki ilyen fantasztikusan nézzen ki – nem csoda, hogy büszke az elért eredményére.

„Az érzés amikor minden porcikáddal elégedett vagy”

– írta Rubint Rella élete legbevállalósabb, nemrég kirakott fotójához, amin félpucéran szerepel.

Rubint Rellán csupán egy falatnyi tangabugyi és egy hálós harisnya van az egészen intim felvételen, ami természetesen pillanatok alatt lehengerelte a követőit. Még sosem láthattuk ennyire dögösnek Rubint Réka unokahúgát, hiszen nem jellemző rá, hogy félmeztelenül pózol, ráadásul nyilvánosan – de az eddigi visszajelzések alapján ezzel egyáltalán nincs semmi gond, sőt, sokan még hálásak is neki ezért.

Itt lehet megnézni Rubint Rella brutálszexi, enyhén 18+-os képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás