promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka nyilvánosan üzent a feleségének, csak úgy záporoztak a kommentek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Különleges nap ez a mai Majka és Majoros Hajni életében.

Minden bizonnyal senki sem tudna vitába szállni azzal a kijelentéssel, hogy jelenleg Majka az ország egyik legnagyobb, legsikeresebb sztárja, hiszen nemcsak a TV2 képernyőjén bizonyít folyton a különböző műsorokban, hanem a hatalmas koncertjein is folyton teltház van (már Curtis nélkül is), vagyis az embereket érdekli, hogy mi van vele – nemrég az új kocsija is kiemelt figyelmet kapott a követőitől, ami érthető, mivel nem akármilyen járgányt szerzett magának Majka:

Természetesen semmit sem ér ez a lenyűgöző siker, ha nincs kivel megosztani, Majka pedig nagyon szerencsés, ugyanis a felesége köztudottan nem más, mint az egykori Playmate, Dundika, vagyis Majoros Hajni, akivel már két gyerekük is született, mire tavaly végre összeházasodtak, az esküvőjükön pedig ott volt a hazai sztárvilág színe-java. Érdekes, hogy csak nemrég tették hivatalossá a kapcsolatukat, hiszen a rapper megosztotta, hogy ma ünneplik a 12. évfordulójukat.

„Mucikam !! 12 év telt de ugyanúgy szeretlek”

– írta Majka a Dundikával közös, bensőséges képéhez.

Majka és Majoros Hajni igazi álompár, rengetegen imádják őket, ráadásul kívülről úgy tűnik, hogy tényleg csodás a kapcsolatuk és a házasságuk, hiszen nem szoktak nyilvánosan vitázni vagy balhézni, illetve a gyerekeiket is nagy békességben, boldogságban nevelik – sőt, ennyi együtt töltött év után szerencsére még a humor is megmaradt, hiszen Dundika ezzel az incselkedős szöveggel emlékezett meg az évfordulóról:

„Úúuristen micsoda sráác! Bár most éppen külön országban, de ma 12 éve együtt! A felsőd szerint Te vagy a főnök, de csak szerinte ;) Szeretlek”

Itt lehet megnézni Majoros Hajni posztját, ami alatt csak úgy záporoztak a gratuláló kommentek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás