promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szinetár Dóra levetkőzött egy férfimagazinnak, anyukaként is büszkén mutatta meg magát
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekes-színésznő kihívó, de ízléses fotókkal jelentkezett annak idején.

Szinetár Dóra azon magyar énekes-színésznők közé tartozik, akiknek a pályáját már a gyermekkoruk óta figyelemmel kísérhetjük. A 45 éves, háromgyermekes anyuka már 13 évesen zenei albumot jelentetett meg, és arról a Buli után a takarítás című dal hazai viszonylatban igazi tinisláger lett.

Dóra kétszer vált el, jelenlegi férjével, a színész Makranczi Zalánnal azonban 2015 óta boldog házasságban él. Valószínűleg már kevesen emlékeznek arra, hogy a bájos színésznő 2003-ban (akkor éppen a Budapesti Operettszínház tagja volt) igent mondott egy férfimagazin fotózási felkérésére.

Dóra 27 évesen tehát levetkőzött, bár mondhatjuk azt, hogy a 2003. májusi CKM magazinnak éppen a címlapja sikerült a legdögösebbre, a belső oldalakon ugyanis sokkal szolidabb képeket találhattunk. A hamvas szépség csupán derékon felül vetkőzött le, de a melleit hol egy faággal, hol pedig a kezeivel mindig eltakarta.

A Femina is felidézte a hajdani fotózás emlékeit, kiemelve, hogy az énekes-színésznő akkor már anyaként szabadult meg ruháitól. Mivel azonban a fotók kifejezetten művésziekre és ízlésesekre sikeredtek, utólag sem lehet szégyenkeznivalójuk miatta. (Fotók ITT!)

„Dóra elmondta, hogy egyáltalán nem látszik a fotókon semmi olyasmi, amit amúgy nem láthatna bárki egy strandon. A népszerű sztármami egyébként nagyon diszkréten azóta még egyszer megmutatta bájait, mégpedig az Operett Színházban látható Rómeó és Júlia című musicalhez készült plakáton. Természetes ott sem látható semmilyen intim testrésze, mert – elmondása szerint – ez számára elsősorban lelki kérdés, nem szeretné ugyanis, hogy bizonyos testrészeit a párján kívül bárki más is láthassa”

– világított rá a Femina a motivációs háttérre. A színésznő akkor már nem volt a nála két évtizeddel idősebb balett-táncos, Lőcsei Jenő felesége, illetve Bereczki Zoltánhoz csak két évvel később, 2005-ben ment hozzá, vagyis szingliként vállalkozott a nagy megmutatkozásra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás