promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb fesztiválfeleség: így kérte meg barátnője kezét egy fiatal a Fishingen
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem mindennapi lánykérésnek lehettek tanúi a Fishing on Orfű fesztiválozói.

A lánykérésnek számos kreatív módját találta már meg a férfitársadalom. Abban egyetérthetünk, hogy a szervezése rendkívül körülményes, hiszen nem kevés logisztikát igényel. Vannak, akik virágokkal, repülővel, állatokkal, feladványokkal operálnak; vannak azonban olyanok, akik egy parkolóban, patikában vagy épp a fürdőszobában kérik meg kedvesük kezét.

Mivel egy életre szóló döntésről van szó, kicsit sincs nyomás a férfiakon. Az extrém megoldások miatt a saját maguk felé mutatott elvárásaik igencsak magasak, azt azonban nem szabad szem elől téveszteni, hogy ez nem verseny. Egy nőt minden bizonnyal hatalmas boldogsággal tölt el (a gyűrű mellett természetesen), ha kedvese előtérbe helyezi közös érdeklődési körüket, hobbijukat vagy épp a személyiségét. Sokan a teljesen publikus megoldások hívei, akik több száz, olykor idegen ember előtt élik meg életük egyik legboldogabb pillanatát. Nehéz lenne elfelejteni Kasza Tibi és párja, Darai Andrea lánykérési "ceremóniáját", amit az énekes egy ország szeme láttára, élő adásban hajtott végre.

A meghittségükből természetesen az ehhez hasonló nagyszabású lánykérések sem veszítenek, ilyesmi logika mentén juthatott el az a fiatal is az elhatározásra, aki a Fishing on Orfű névre hallgató fesztivál egyik koncertje közepette jegyezte el kedvesét. A fesztivál himnuszát idén a Blahalouisiana zenekar szolgáltatta, akik a parti büfésor egyik szegletében adtak meglepetésből minikoncertet. Az ikonikus "Szívemet kitépted" dal felhangzásakor egyre nagyobb tömeg érkezett a helyszínre. Az igazi meglepetés azonban még hátra volt!

A leendő férj, aki a zenekar egyik rajongója, összebeszélt a basszusgitáros Jancsó Gáborral, akinek segítségével lehetővé vált a fiatal fiú számára, hogy itt, ilyen módon kérje meg barátnője kezét. Természetesen szíve választottja igent mondott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás