Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Magyarország továbbra is megőrül a Barátok közt kedvenc szereplőjéért

Magyarország továbbra is megőrül a Barátok közt kedvenc szereplőjéért

Színes

Magyarország továbbra is megőrül a Barátok közt kedvenc szereplőjéért

Színes

BTP 07:37

Így tengeti most a mindennapjait Várkonyi András, a Barátok közt Kertész Vilmosa.

A Barátok közt 1998. október 26-án indult útjára, és valószínűleg ekkor a készítők fejében még nem fordult meg, hogy ez az egész 23 évig fog tartani. Magyarország egyik kedvenc sorozata a 10 ezer 456-ik résszel zárult le.

Az utolsó rész megosztotta a nézőket, de a legtöbb néző inkább amiatt volt elszontyolodva, hogy véget ért a széria. A színészek rengeteg levelet kaptak, amiben volt öröm és bánat egyaránt.

Aki szeretné újraélni a pillanatokat és nosztalgiázni picit, az megteheti, mivel az RTL Gold június 1-jétől ismét elkezdte sugározni a szériát. Nagy sorozatmaraton lenne, ha valaki egybe vállalná a több mint 10 ezer epizódot.

Sokaknak az egyik kedvenc karaktere volt Vili bácsi, akit Várkony András alakított. Közeledik a születésnapja, mivel július 26-án lesz 73 éves, azonban még abszolút nem akar visszavonulni. Nem unatkozik, mivel az RTL Klub Reggeli című műsorában arról mesélt, hogy színházban játszik, tanít, szinkronizál és egy saját darabot is rendezett azóta.

Hihetetlen, de a színésznek a Barátok közt miatt mai napig hatalmas rajongótábora van Magyarországon.

„Ha valahol föllépek szólóban, kilépek a színpadra, és azonnal taps van. Nem kell bemutatkoznom, azonnal tudják, ki vagyok és szeretnek”

- mondta a színész, aki amúgy a való életben nem hasonlít a teszetosza Vili bácsira, hanem egy igazán életvidám figura.

Nemrég nagy változás történt az életében, amiért az új kutyusa felelős. Várkonyi András úgy néz ki még nagyon nem szeretne visszavonulni.

Borítókép: RTL Klub official

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria