promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durva kikötése van egy nőnek azokkal a férfiakkal szemben, akikkel hajlandó lefeküdni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy friss amerikai törvénymódosítás késztette erre.

Egy amerikai hölgy nagyon biztosra akar menni, mielőtt férfiakkal fekszik le, mert 100 százalékig el akarja kerülni a teherbeesést. Erre jó oka is van, hiszen június végén az amerikai Legfelsőbb Bíróság alkotmányellenesnek minősítette az abortuszhoz való jogot, vagyis most már nem lehet csak úgy ukmukfukk megszabadulni a nemkívánatos magzattól.

A meg nem nevezett 31 éves nő éppen ezért mostantól csak olyan férfiakkal hajlandó szexelni, akik bizonyítékot mutatnak arra, hogy vazektómiát hajtottak végre rajtuk, magyarán sterilizálták őket, így nem tudnak utódokat nemzeni.

Az orvosok szerint ez a férfiaknál a legbiztonságosabb fogamzásgátló módszer, de a hölgy elővigyázatossága mégis jelentősen eltúlzott. Vazektómia esetén a spermiumok magömléskor biztosan nem kerülhetnek a herékből a méhbe, mert egy egyszerű műtét során elkötik az ondóvezetéket. Mindez a potenciát, az erekciót, az orgazmust nem befolyásolja.

Az említett hölgy persze egyfajta tiltakozásnak szánja kijelentését a szerinte túlságosan is szigorúra sikeredett törvény miatt. A sterilizálás követelményét a Tinder-profiljában is feltüntette, és ez a hecc villámgyorsan végigfutott a közösségi médián is.

„A vazektómia követelmény! A 2022. június 24-i történések után a vazektómia bizonyítását kérem azelőtt, hogy bármiféle szexuális kapcsolatba bonyolódnánk”

– tette ki a kissé duci hölgy a randioldalra a szigorú kiírást. Ez a jelentkezők körét persze alaposan leszűkíti, bár korántsem annyira, mint gondolnánk. Talán meglepő, de egyedül az USA-ban évente mintegy félmillió férfin végeznek el ilyesfajta sterilizálást.

A gyengébbik nem képviselői közül egyébként – nem meglepő – igen sokan egyetértenek a furcsa kikötéssel. Arra hivatkoznak, hogy a nők évtizedek óta hormonokkal, fogamzásgátlókkal tömik magukat, sőt orvosi beavatkozásokon is átesnek a terhesség megelőzése érdekében, szóval szerintük éppen ideje, hogy a férfiak is meghozzák a maguk áldozatát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás