promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sosem volt még ilyen drága a szerelem – Ennyibe kerül 2022-ben házasodni
Borítókép:  profimedia.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ugyan az árak évről évre emelkednek, 2022 egy különösen nagy ugrás az előzőekhez képest.

Sajnálatos, de a jelenlegi helyzet szerint a házasság előtt állóknak el kell kezdeniük válogatni a meghívandók közül. Szelektálni kell jóformán, hogy a mama vagy a legjobb barát ne jöjjön. Viccet félretéve, elképesztő, hogy azonos pénzből 2019-ben dupla annyi vendéget lehetett fogadni, mint idén. A koronavírus-járvány előtti időszakban cirka 5 millió forintból már egy egészen magas színvonalú esküvőt sikerülhetett összehozni. 2022-ben ugyanebből a pénzből közel sem valósul meg az eltervezett luxusnap.

Viszont úgy néz ki, hogy a nagy nap legdrágább eleme könnyen helyettesíthető!

A Forbes egy esküvőszervező segítségével összegyűjtötte az esküvő „kötelező" elemeinek listáját árkategóriákra bontva, ami most félő, hogy elrettenti a házasodni vágyókat. Elképesztő, hogy a fotós és a videós külön-külön akár 500 ezer forintba is kerülhet, a zenekar 700 ezer forintos díjáról nem is beszélve. Kiderült azonban, hogy a legdrágább tétel, a dekoráció könnyen pótolható, ami az ügyeskezűeknek egy nagyon jó hír.

Az interneten egyre több olyan tartalmat, videót látni, ahol arra buzdítanak és okítanak, hogy készítsük el az esküvői dekorációt mi magunk (legyen az meghívó vagy ültetőkártya, esetleg kis ajándék a násznépnek), ezzel is spórolva a költségeken. Akinek van hozzá affinitása, könnyen ellesheti a praktikákat, milliós tételeket megspórolva ezzel önmagának. Sőt, igyekezzenek a leendő férjeket is bevonni!

Számos alternatívát kínálnak a kreatív tartalomkészítők arra, hogyan valósítsa meg a menyasszony az általa megálmodott kiegészítőket. A határ a csillagos ég! Viszont hangsúlyozandó: ha ezt az opciót választja, akkor sem kell lemondania a minőségről és az esztétikumról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás