promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csoda történt: jelentkezett a srác, aki 15–20 métert zuhant az óriáskerékből a Balaton Soundon
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyelőre nem árulta el, mit és miért tett.

A Balaton Sound a nyár egyik legnagyobb hazai fesztiválja, ahol mindig rengeteg bulizni vágyó, és kissé felelőtlen ember gyűlik össze. Így szinte kódolva volt a rendezvénybe, hogy egyszer valami tragikus fog ott történni.

A baj idén be is következett, a Blikk információi szerint furcsa körülmények között esett ki egy fesztiválozó az óriáskerékből. A fiatalembert súlyos sérülésekkel szállították kórházba, és sokáig semmit sem lehetett tudni az állapotáról.

Szemtanúk szerint a bulizó srác egyedül szállt be az óriáskerék egyik gondolájába, majd menet közben a magas védőkorlát feletti keskeny résen átmászott, és onnan esett le. Mindez pillanatok alatt zajlott le, esély sem volt a baleset megakadályozására.

A 444.hu vette észre, hogy a Balaton Soundon megsérült fiatalember a napokban videón jelentkezett be, hogy tájékoztassa az érdeklődőket az állapotáról. Ezek szerint szerencsére már jobban van, bár 15–20 métert zuhant (ez nagyjából 6-7 emeletnek felel meg), az esését viszont egy fa sikerrel tompította.

 „Biztosan hallottatok arról, hogy a Balaton Soundon kizuhant egy fiatal az óriáskerékből. Ez úgy történt, hogy én voltam, sajnos… Egyenesen Kaposvárra, a műtőbe szállítottak, gerincműtéten estem át, a csigolyámat műtötték. Utána intenzív osztályon voltam, kaptam kezeléseket”

– számolt be szűkszavúan a fejleményekről az Áron nevű srác, aki még mindig kórházban feküdt, bár szemmel láthatóan a gyógyulás útjára lépett. Arról egyelőre semmit sem árult el, hogy miért következett be a baleset, mi vezette arra, hogy elhagyja a gondolát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás