promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fesztiválon bulizik a miniszterelnök – imádja a képet az internet népe
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet megünnepelte azt is, hogy Putyin nem akarja megtámadni Finnországot.

Az már valószínűleg sokaknak leesett, hogy nem Magyarország miniszterelnökéről van szó, és meglepő is lenne, ha Orbán Viktor ugrott volna ki bulizni egyet valamelyik hazai fesztiválra.  

Rengeteg kommentelő jegyezte meg interneten, hogy Finnországnak van a legdögösebb miniszterelnöke, és emellett tényleg nem lehet elmenni szó nélkül. Sanna Marin még anno 2011-ben már 25 évesen beszállt a politikába, mert nagyon érdekelte ez a világ.

Miután a 200 fős törvényhozásban 117 helyet elfoglaló ötpárti koalíció második legnagyobb tagja, a Centrumpárt bejelentette, hogy a novemberben kirobbant postássztrájk kezelése miatt elvesztette a Rinnébe vetett bizalmát, és a kormányfő bejelentette lemondását még 2019 év végén a 34 éves Marin léphetett a helyére. Később meg is kapta a tényleges lehetőséget a finn parlamenttől.

A Finn Szociáldemokrata Párt politikusa igazán fiatalos, de hát annak is kell lennie, mivel még mindig csak 36 éves.

A HVG szúrta ki, hogy Marin alapból szeret bulizni, és most turkui rockfesztiválra látogatott ki. Finnország az elmúlt napokban fel is lélegezhetett, mivel Vlagyimir Putyin bejelentette, hogy nem akar konfliktust sem velük, sem Svédországgal, így nem áll a NATO-csatlakozás útjába.

A finn miniszterelnök a szombati napon látogatott ki a fesztiválra, amikor olyan előadók léptek fel, mint az amerikai Polo G, a finn Antti Tuisku és a holland Martin Garrix.

Sanna Marin egy igazán dögös fesztiválszettben ment ki bulizni. Első ránézésre senki se mondaná meg, hogy egy országot irányít.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás