promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghökkentő: Így néz ki 91 évesen a szupersztár, akit egész Magyarország ismer, hiszen ő William Shatner, aki mindenhol is ott van
Borítókép:  ©Paramount TV series/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sztár simán letgadhatna vagy 30 évet.

William Shatner a világ egyik legjobb űrsci-fijében tűnt fel még az 0960-as években, ő játszotta az ikonikus James T. Kirk kapitányt, aki a legendás USS Enterprise űrhajó parancsnoka volt. Shatner később a szériára épülő mozifilmekben is eljátszotta ezt a szerepet. De Magyarországon mégsem ez a film volt az, ahonnan a szélesebb publikum ismerheti őt. Hazánkban elsősorban a T. J. Hooker sorozatból ismerik a színészt, aki az évtizedek alatt elképesztő dolgokat művelt.

Sci-fi könyveket írt, énekesi kariert csinált magának, producerkedett, miközben újabb és újabb filmekben és sorozatokban tűnt fel. A Boston Legal című sorozatban nyújtott teljesítményéért Golden Globe-díjban részesült. 2021 októberében pedig élőben is meglátogatta a világűrt. 90 évvel és 6 hónappal a háta mögött ő lett a legidősebb ember, aki a világűrben járt.

Shatner-nek amúgy vannak magyar gyökerei is.

De Shatner szinte minden zsánerben kipróbálta a tudását, szerepelt például a Columbo-sorozatban, illetve vígjátékokban is feltűnt hosszú karrierje során. És még az is megesett, hogy saját magát alakította a filmvásznon, így például az egyik nagy nevekkel operáló, de mégis kevésbé ismert Star Wars-rajongói filmben, a Fanboys: Rajongók háborúja című alkotásban, amely egy egészen bizarr sztorit visz filmvászonra, Shatner karakterével itt a Csillagok háborúja és a Star Trek filmrajongók közötti konfliktust elevenítik meg. Shatner pedig terveket ad át a Star Wars-rajongóknak, nem is akrármilyen terveket.

Pár hónappal ezelőtt a Vanity Fair-en jelent meg vele egy elképesztően jó videó, ahol a saját szerepeire reflektál a színész:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás