promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pap Dorci mellbimbói kis híján átdöfik a bikinifelsőjét
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pap Dorci a spanyol tengerparton villantott.

Pap Dorci kétségkívül az Exatlon Hungary történetének egyik legdekoratívabb versenyzője, aki az All Star-évad során ismerte meg jelenlegi szerelmét, Esztergályos Patrikot. A fiatal pár most együtt ment el nyaralni, mégpedig a spanyol tengerpartra, Lloret de Mar-ba, ami Girona tartományban található.

Dorci számos fotót töltött már fel a közösségi oldalára erről a nyaralásról, és szemmel láthatóan remekül érzik magukat. Az első spanyolországi képen Dorci egy párducmintás bikinit visel, miközben samponreklámokban szereplő modelleket megszégyenítő profin dobálja a haját.

Egy másik posztban azt láthatjuk, ahogy a szerelmesek romantikusan puszit nyomnak egymás arcára a homokos tengerparton. Ennél a bejegyzésnél a szintén Exatlonos Szabó Dorka meg is jegyezte, hogy Dorciék "mennyire cukik".

Egy harmadik posztban Dorci már pálmafákkal pózol, amihez egy világoskék fürdőruhát vett fel. Ez a bikini azonban jóval többet mutat meg annál, mint amennyit szabadna, hiszen a felső részén teljesen átütnek az egykori Exatlon-KIhívó mellbimbói. A szemfülesek viszont kiszúrhatták Dorci szív alakú tetoválását is a jobb combja felett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás