promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mint két tojás: Így néz ki az Oscar-díjas Will Smith szupersztár gyermeke
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Óriási bulival ünnepelhet a Gemini Man sztárjának fiúgyermeke.

24 éves lett Jaden Smith rapper, énekes, dalszerző, táncos és színész, Will Smith és Jada Pinkett Smith elsőszülöttje. A sztárpár csemetéje egészen biztos, hogy fényűző bulival fogja ünnepelni, hogy ismét egy évvel öregebb lett. 21. születésnapját is családjával és barátaival töltötte valahol Malibu tetején.

[[link1]]

A sokak által talán még mindig karatekölyökként ismert gyerekszínész már korán apja nyomdokaiba lépett. Jaden először 5 évesen, 2003-ban kapott filmes szerepet az All of Us című sorozatban, melyben 2006-ig alakította Reggie-t. Ezután számos szerepben láthattuk, többek között A boldogság nyomában, illetve A föld után című nagysikerű filmek szereplőjeként újra debütált. 

[[link]] 

A celeb számára azonban 2018 hozott egy polgárpukkasztó hírlavinát.

„Jaden Smith nem először próbálja megértetni az emberiséggel, hogy a saját neméhez vonzódik, egyelőre azonban úgy fest, nem született a Földre olyan bizonyíték, amellyel ha előállna, hinnének is neki az emberek”

- írja a Velvet.hu.

A sajátos világnézettel rendelkező sztárcsemete többször is nyilatkozott már nemi identitásáról. 2018 novemberében határozottan kijelentette, hogy a rapper Tyler, the Creator a kedvese. Hivatalosan a Camp Flog Gnaw színpadán közölte az intim hírt, viszont a megnevezett barát erősen tiltakozott a kamerában, így többen úgy vélték, Jaden csak blöfföl.

Mindenesetre szüleit nagy büszkeséggel tölti el fiúk életútja, hiszen hamar a saját lábára állt. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy Jadennek már saját ruhamárkája van, amely az MSFTSrep nevet kapta, illetve a 15. születésnapjára szüleitől emancipációs döntést kért. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás