promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Stranger Things ősz Papája elképesztően jóképű a való életben, nagyon durván átváltozott a szerep kedvéért
Borítókép:  ©Netflix/Courtesy Everett Collection/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lassan minden idők legjobb sorozatává lesz a széria, de még annyi mindent nem tudnk róla.

A Stranger Things negyedik évadát óriási várakozás övezte, Magyarországon is milliók várták már, hogy Millie Bobby Brown-ék megküzdjenek a Stranger Things-univerzum eddigi legerősebb főgonoszával. Az évadokat két részletben láthattuk, az utolsó két rész pedig elképesztően hosszúra nyújtotta a sorozatot. Erről a szériáról még évek múlva is ebszélni fognak, és még vár ránk egy 5. évad biztosan.

A Stranger Things egyik nagy erénye a hangulata, a nyolcvanas évek popkulturális utalásokkal teleszórt milliője mellett az, hogy a szereplőgárda valami hihetetlen erős, Winona Ryder elképesztő visszatérése csak a jéghegy csúcsa. De még a legkisebb mellékszereplők is zseniálisak. És miközben új sztárok születnek a szemeink előtt, hiszen felnőttek a gyermekszereplők is, addig bizony régi nagy nevek is szerepelnek az alkotásban. Winona Ryder mellett talán a leghíresebb mind közül Papa, azaz Matthew Modine, akit az ősz hajszálai talán elrejtenek attól, hogy felismerjük, pedig nagyon sok híres filmhez adta a nevét az évtizedek során.

Matthew Modine volt többek között a főszereplője az Űroddüsszeiát is rendező legendás Stanley Kubrick Acéllövedék című művének, de ő volt a főszereplője a Magyarországon nagyon sokat játszott mesés filmnek, Az égig érő paszulynak is.

De hősi halált halt a filmvásznon Nolan Batman-trilógiájában is, itt ő játszotta ugyanis Peter Foleyt. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás