promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Janicsák Veca plasztikáztatott? Felismerhetetlen bombázó lett a magyar énekesnőből
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Janicsák Vecára rá sem lehet ismerni. Vajon plasztikai beavatkozás eredménye az új külső?

Janicsák Veca mindössze 21 éves volt, mikor az X-faktor legelső évadában az egész ország megismerte. Kétségkívül az RTL Klub tehetségkutatójának egyik felejthetetlen része marad mindörökre az, amikor Veca kiállt a színpadra, és elénekelte a Most múlik pontosan című dalt.

Azóta eltel 12 év, és az énekesnő mostanra egy felismerhetetlen bombázóvá vált. Veca a július 9-i Szerencse Szombat-ban lépett fel, amiről előtte már posztolt is egy képet a közösségi oldalára. Ha nem nevezték volna meg őt a műsorban, akkor valószínűleg senki sem jött volna rá, hogy Janicsák Vecát látja a televízióban.

A követőinek már korábban is feltűnt, hogy az énekesnő arca jelentősen megváltozott. Sokan úgy vélik, hogy Veca plasztikai műtéten esett át, és bár vannak, akik szerint ez a külső nem áll jól neki, a legtöbben teljesen odáig vannak az átalakult Vecától.

„Na jó...szombat estére egy ilyet bedobni...megáll az ész!!!”

„Nincs szavam brutális vagy”

„Csodálatos és nagyon gyönyörű vagy drága Veca !!!”

„Lehengerlően nézel ki”

Persze lehet, hogy Veca nem feküdt kés alá, és jelentős átalakulása csupán a fogyásának köszönhető. Arról, hogy tényleg esztétikai beavatkozásokat végeztek volna el rajta, Veca mind ez idáig semmit sem mondott sem a közösségi oldalán, sem a médiában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás