promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emily Ratajkowski csodás mellei nem bírtak magukkal, ki kellett szabadulniuk a szűk ruhából
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Emily Ratajkowski teste egyszerűen tökéletes, és ezt a legújabb képeivel is bizonyítja.

A közel 30 milliós követőtáborral rendelkező Emily Ratajkowski sokak szerint jelenleg a világ legjobb, legszebb, legkívánatosabb nője, hiszen ilyen fantasztikus testet rajzolni sem lehetne, a csáberejével pedig még a jégkockát is képes felforralni. Nem csoda, hogy modellként a legnagyobb márkákkal és tervezőkkel dolgozik együtt, de szerencsére neki elég egy szürke hétköznap is ahhoz, hogy okot találjon a villantásra – nemrég például a kutyájával pucérkodott:

Valószínűleg ebben a pillanatban is milliók fantáziálnak Emily Ratajkowskiról, aki minden bizonnyal tökéletesen tisztában van azzal, hogy milyen hatással van az emberekre, hiszen most is olyan poszttal jelentkezett, amitől rögtön elkezdett remegni a rajongói/hódolói keze – nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy ismételten a méretes és tökéletes melleinek köszönhető a kapott figyelem.

Emily Ratajkowski először megmutatta, hogyan sétálgat az utcán egy fekete, szűk ruhácskában, természetesen melltartó nélkül, hogy alaposan megfigyelhessük a keblei mámorító mozgását.

Majd úgy tűnik, hogy a fantasztikus cicijei győztek, ugyanis félmeztelenül is felfedte magát a manöken, aki láthatóan egy kicsit sem szégyenlős, és örömmel villant még úgy is, hogy az egész világ őt figyeli.

Naná, hogy rögtön milliónyi kedvelés és rengeteg dicsérő, kiéhezett komment zúdult Emily Ratajkowski vadító képeire, amiket itt lehet megnézni – de csak saját felelősségre, ugyanis enyhén 18+-os felvételekről van szó:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás