promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kés alá fekszik az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja - Hihetetlen, hogy mire vállalkozik
Borítókép:  RTL Klub official/ZANKO TAMAS
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Luxus utazásai után chipet ültet a kezébe a színésznő-műsorvezető.

Schumacher Vanda, az Éjjel-Nappal Budapest színésznőjeként lett ismert, azóta már viszont több szerepben is tündökölt az RTL Klub képernyőjén. Ő játszotta többek között Sárát a Tanár című sorozatban, Kírát a Mellékhatásban, vagy épp Gingert a Hotel Margaretben. Mostanra viszont inkább már világkörüli utazásaival tartja fenn a több mint 57 ezres követőtáborának érdeklődését.

A színésznő-műsorvezető nemrég érkezett haza Portofinoból, de már következő utazását tervezi, vissza Amerikába. A szőke szépség nagyon sejtelmes volt, de annyit elárult, hogy érdemes lesz nyomon követni munkásságát, főleg azért, mert a következő produkcióban külföldi celebek, hírességek is feltűnnek majd.

A luxus utazások önmagukban is csodálatra adnak okot, Schumacher Vanda most azonban meghökkentő vallomásával taglózta le az RTL Reggeli műsorvezetőit, ugyanis chipet rakat a kezébe:

Be lesz téve egy chip ide a kezembe, ami külföldön eléggé elterjedt, Magyarországon eddig három embernek van ilyen, én leszek a negyedik.

Magyarországon mindösszesen (a színésznővel együtt) 4 ember mondhatja el magáról, hogy mikroprocesszor található a kezében. Peller Anna első felvetése a nyomkövető volt, joggal gondolhatnánk mi is, hogy elővigyázatosságból kerül beültetésre a chip a közszereplő kezébe, ettől azonban sokkal izgalmasabb indok áll a háttérben. 

Egy olyan chip, ami össze van kapcsolva egy applikációval, és igazából tudsz fizetni, vagy ki tudod nyitni vele a kocsidat

– mondta Schumacher Vanda.

A kiborg hóbort Vanda elmondása szerint egy "újkeletű dolog", és kár lenne a haladásnak útját állni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás