promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi túl sok időt tölt együtt ezzel a férfival - érdekes dolgot szúrt ki egy rajongó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egyik Tóth Andi fanatikus igazán elmerült az énekesnő magánéletében, talán túlságosan is.

Tóth Andi mindig hangoztatja, hogy nem igazán lehet mögé látni, és sokan csak a felszínt kapargatják, ha meg akarják őt ismerni. Persze az is benne van a pakliban, hogy kevés embert enged közel magához, aminek meg is van az oka.

Az egyik ilyen a menedzsere, Tóth Isti, aki rengeteg magyar zenész mellett ott van támaszként. Az énekesnő anno bevallotta, hogy Fejes Adának is rengeteget köszönhet.

Gőzerővel dübörög a szezon, szóval Tóth Andinak is rengeteg fellépése van. Nála tudjuk, hogy olykor még betegen is színpadra áll, mert nem akarja cserben hagyni a közönségét.

Legutóbb a marosvásárhelyi Vibe Fesztiválon lépett fel, amiről fotókat és videót is posztolt. A kép alatt valaki egy hosszú eszmefuttatást indított be Tóth Andi menedzseréről.

„Andinak vajon az Isti választ pasit is... El nem tudom képzelni ,hogy lehet úgy ismerkedni hogy mindig ott van vele. Vagy azt is megmondják neki kivel ismerkedhet. Jajj én nem szeretnék ilyen barátokat akik így rámtelepszenek. Vagy pedig Andi pasija ő..vagy a másik csapatba játszik”

- írta a rajongó.

Valaki rögtön megvédte az énekesnőt, hogy aki ismeri őt, az tudja, hogy Tóth Andi a főnök, és el tudja dönteni, hogy mi a jó neki.

Egy másik felhasználó a fellépésbe kötött bele, aki szerint Tóth Andi pont az egyik legjobb számot nem énekelte el rendesen.

Azt már tudjuk, hogy Magyarország egyik legmegosztóbb énekesnőjét nem igazán lehet sarokba szorítani azzal, ha kritizálják. Nagyon ritka az a pillanat, amikor a kommentekre reagál valamit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás