promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi olyan intim képet rakott ki, hogy még Shane Tusup szeme is könnybe lábadna tőle
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi intim képe miatt sokan bekönnyeztek.

Nem gyakran láthattuk eddig Szabó Zsófit melltartóban és bugyiban, viszont az elmúlt időszakban nagyon sok bikinis képet posztolt ki a közösségi oldalára. Nem csoda, hiszen a csinos műsorvezető lett a Calzedonia hazai nagykövete, ez az oka annak, hogy mostanában olyan sok fürdőruhás fotót találunk az Instagram-oldalán.

Kétségtelen, hogy ezek a képek sokaknak szerezhetnek örömet, ugyanis Zsófi olyan pózokat lejt fotózás közben, hogy már azzal is enyhe forróságot tud okozni, de ha még a fürdőruha alatt megvillantja formás melleit is, akkor tényleg bekönnyezhet az ember szeme.

Bár Shane Tusup látszólag túltette már magát egykori menyasszonyán, biztosra vehetjük, hogy a mai napig fel-fellátogat Zsófi Instagramjára, és a közös emlékekkel nosztalgiázva gyönyörködik volt szerelme intim fotóiban. Az alábbi fotó alatt Zsófi egyik követője meg is jegyezte, hogy

„Shane most sír”.

Abban mindenki egyetért a kommentszekcióban, hogy Szabó Zsófi egy rendkívül gyönyörű nő, de volt, aki hozzátette, hogy egy ilyen testben azért nagyon sok munka is van. Tény, hogy a műsorvezető egy ideje komolyan odafigyel magára, és ezek a fotók is azt bizonyítják, hogy nagyon jól érzi magát a testében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás