promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megvádolták Berki Krisztián édesanyját: „Mindenkit be fogok perelni!”
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Súlyos váddal illették Berki Krisztián édesanyját.

Miközben Berki Mazsi Balin próbálja feldolgozni a veszteséget, Berki Krisztián édesanyja itthon gyászol. Júlia asszony fia születésnapján is kilátogatott a temetőbe, és meghatódva látta, hogy más is látogatja az egykori médiaszemélyiség végső nyughelyét.

„Éppen akkor ott volt egy rajongó kislány, más is látogatja a sírját, mert a koszorúkat valaki leszedte, láttam néhány mécsest és több fehér angyalkát is elhelyeztek a fotója mellé. A szívem kettészakadt, amikor ott álltam a fiam sírja mellett… Egyszerűen nem értem, és nem akarom elhinni, hogy miért kellett elmennie. Szoktam beszélni hozzá – de tudom, hogy válasz már nem fog érkezni –, mindig kérdezem tőle, hogy miért kellett ennek megtörténnie, amikor nagy jövő várt rá és tele volt tervekkel”

- mesélte a gyászoló édesanya a Bors-nak.

Júlia asszony számára most az unokái adnak erőt. Elmondása szerint a kis Emma már most nagyon hasonlít Krisztiánra, egy az egyben a fiát látja benne. Mazsival korábban megbeszélték, hogy július első hetében felutazik Budapestre, hogy találkozzon az unokájával, de az újságokból értesült róla, hogy az özvegy külföldre utazott a kisbabával. Természetesen a nagymama Natasát is gyakran meglátogatja.

Berki Krisztián édesanyja azt is elmondta, hogy nemrég megvádolták azzal, hogy pénzért nyilatkozik az újságoknak.

„Engem nem ismernek az emberek, de a rágalmazásokért mindenkit be fogok perelni, ha erre kényszerítenek. Olyan vagyok, mint a fiam, kiállok magamért. Kikérem magamnak, ez nagyon sértő rám nézve. Nyugodtan álljon elém az, aki ezt állítja! Annyira fölhúztam magam, hogy remegtem az idegtől. A legnagyobb fájdalmamban pillanatokban is mindenkivel szóba álltam, de nem juttatás ellenében. Vállalom, amiket eddig nyilatkoztam, senkire semmit rosszat nem mondtam”

- panaszolta Júlia asszony.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás